Mackenzie Bezos jeung awéwé richest di dunya di 2019

Duit (jeung awéwé) ngajadikeun dunya

nu panganyarna pangadeg Amazon anyar Jeff Bezos jeung pamisah of pamajikanana Mackenzie serius prasangka teh equity Bezos, tapi substansi nguatkeun finances Mackenzie. Anyar-heubeul tunggal 48 taun kaliwat cerai na, panahan pangsa tina di Amazon diperkirakeun 50 miliar dollar Australia sahingga dina awéwé richest katilu di dunya.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.bosshunting.com.au/hustle/richest-women-in-the-world-2019