Jieun up Brunch: The sakola ngeunaan feminitas jeung kageulisan - Abidjanshow.com

The Jieun Up Brunch, platform unik keur rapat devoted kana kaéndahan jeung motivasi awéwé, dipingpin Myranda Dekou, dibuka panto tina edisi katilu na Sabtu kieu di Azalai Hotel. Dina menu rapat ieu, hiji papanggih up dina isuk mimiti on '' Kumaha mun bersih diri di lingkungan kalapa '', '' The dampak gambar dina pagelaran jeung pangakuan sosial sarta profésional '' sakumaha ku speaker, Ladies Marie-Laure Angoran, Diréktur tina Center Amérika, Anne-Marie EKRAInsinyur Ahli of Aviation Sipil, Diréktur investigations sarta Analisis Biro Kacilakaan Aviation na Laeticia N'CHO Traore.

Urang kudu nambahan hiji bengkel make-up diayakeun di soré mimiti, kalawan téma, '' Kasual makeup jeung makeup festive ''. Éta 12h lamun ruang Tamarin sarwa leuwih ti dua puluh awéwé getol kana makeup, pilari Rahasia.

Baca ogé: Jieun Up Brown, seni makeup pikeun kageulisan tur feminitas nganjang Azalaï

Kalawan konsentrasi, perhatian jeung minat nu dituturkeun workshop ieu dipingpin ku Ladies Myranda DEKOU et Madoussou Mulyana SOMBO. Acara aimed pikeun nembongkeun feminitas jeung timer kapercayaan awéwé. Hiji pangalaman rewarding keur pamilon nu mibanda bakat kapanggih jeung teu ragu mere kasaksian. Jadi Coulibaly Djeliba mercayakeun ieu:

"Kaula mah ahli, teras pasamoan ieu kuring diajar loba ngeunaan makeup nu mangrupa indicative kaéndahan feminin".

Nurutkeun kana interveners, kapentingan dina perdagangan ieu saukur ditarjamahkeun markisa maranéhna nu kiwari ngamungkinkeun aranjeunna kauntungan tina bungbuahan. Ku kituna éta hiji gol kahontal pikeun duanana caregivers yén pamilon nu dibagi fed kamampuan intelek tapi ogé sacara fisik jeung gadget.

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/lifestar/mode/make-up-brunch-lecole-de-la-feminite-et-de-la-beaute