Meghan Markle ieu ngajempolan sanggeus staf karajaan sempet dibawa ka karasa & # 039; ka Téks bendungan

Meghan Markle 37 taun, ieu nicknamed nu "Duchess hésé" dina sasih panganyarna, nurutkeun komentator karajaan. kuli "nyandak kasulitan misalna hiji" nu ngaklaim Duchess. Diomongkeun dina "Meghan & Harry: A Royal Baby Story" TLC, wartawan nu ngomong, "Meghan meunang nepi mimiti, mindeng di lima isuk-isuk, mana up dina treadmill atawa nanaon jeung dimimitian ngirim pesen téks jeung anggota timnya. pikeun sapoe.

Anggota staf karajaan pasti disangka atawa jadi senang ngamimitian narima SMS longsoran

Ashley Pearson

"Tapi anggota staf karajaan éta kuring pasti ulah ngaharepkeun atawa Kuring teu ningali maju pikeun ngamimitian narima hiji longsoran instruksi tina seratan téks ti jam 5 30 isuk-isuk, nu gelo jeung gelo .

"Tapi kuring bakal ngan nyebutkeun yén selebriti lakonan hal nu sarua.

nya, Jigana manéhna bit ngajempolan, pasti, dina kulawarga karajaan, aya hiji protokol lengkep beda ngobrol jeung staf. "

Hiji anggota kaopat tim di Sussex Duchess pasrah bulan panungtungan sanggeus ngagabung tim. taun ka tukang.

Meghan Markle Pangeran Harry Baby dijadwalkeun staf

Meghan Markle ieu "ngajempolan" ku réaksi staf diangkat jadi komentator karajaan (Gambar: Getty)

Judul Pangeran Harry dina William & Kate Meghan Markle =

Meghan Markle jeung Pangeran Harry ninggalkeun Kensington Istana (Gambar: Getty) [19659013] Amy Pickerill, sekretaris pribadi asisten ka Duchess, ieu ditilik kana ngaganti sekretaris pribadi tina Duchess saméméh pengunduran diri na bulan ieu.

Miang tina Ms Pickerill nuturkeun pengunduran diri ti pamajikanana, Melissa Touabti, anu tinggaleun sanggeus genep bulan.

Hiji sumber ti Kensington Istana ngawartoskeun Harper urang basar: "Amy leungeun sanggeus orok datang. The Duchess bakal pisan sedih ningali kabogohna balik, tapi manehna geus delighted sabab Amy proyék seru, kaasup belanja sababaraha waktos mancanagara.

"Amy sempet asalna rencanana tetep sahenteuna nepi ka ahir taun, tapi ku orok datang, éta ngajadikeun rasa pikeun mantuan recruit batur pikeun ngahanca pagawean sanggeus balikna duchess ka dirina posisi resmi.

"Éta pasti bakal tetep di toel jeung Amy bakal sadia pikeun sagala nasehat sarta bantuan anjeun bakal kedah di mangsa nu bakal datang. "

The hansip awak Duchess ogé pasrah dina Januari, ngabalukarkeun rumor yén Meghan hese jalan.

Pangeran Harry sarta Meghan, anu expecting anak kahiji maranéhanana di telat April atanapi mimiti Méi, kudu ninggalkeun Kensington Istana dina bulan datang.

The Cambridges na Sussex ogé dibagi imah karajaan maranéhanana sarta staf resmi misah bulan ieu. .

Meghan Maret Kle Pangeran Harry disababkeun orok nya Kate

Meghan Markle jeung Pangeran Harry dipindahkeun ka Frogmore Pondok (Gambar: Getty)

Pasangan karajaan cicing di Kensington Istana di London, deukeut ka William jeung Kate sarta tilu barudak maranéhanana.

Tapi Meghan Harry netep di Frogmore Pondok, dina grounds of Windsor Castle, bulan ieu saméméh kalahiran orok maranéhanana.

Meghan diperkirakeun masihan kalahiran di rumah sakit Frimley Park, di mana Countess of Wessex ogé dikirimkeun dua barudak nya.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express