Messi? Taya sieun! Pesen éndah Cristiano Ronaldo - The Daily #451 - video



Program nu Daily Rebo:

sikep classy Cristiano Ronaldo pikeun Nouri
Lloris Sissoko na acclaimed sakuliah Inggris
Guardiola weruh yén anjeunna geus leungit game?
Stade Rennais kajadian di NBA!

Inget, jersey tina win Malcolm di Senén urang Daily!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=Xc-FHMhLDJQ