Murielle Ahouré / Marie Josée Ta Lou: The ngutruk Queens sorangan nepi sakumaha Queens sahiji busana on kanvas (+ poto) - Abidjanshow.com

Sanggeus hiji mangsa olahraga penting, sarta sprinter Murielle Ahouré Sister Marie Josée Ta Lou anu ditawarkeun ogé-deserved moments respite. Na ieu téh dina lampu anyar yén dua Ivorian ngahurungkeun kaluar dina kanvas nu, delighting fans maranéhanana.

Captivated ku métamorfosis ieu, loba neruskeun muji aranjeunna dina kanvas nu. Disulap jadi femmes seksi fatales, sprinters urang ngagem nuhun nu nembongkeun feminitas maranéhanana, sakali veiled balik cleats na jerseys maranéhanana.

Baca ogé: FEMUA / The First Lady Basisir Gading, medarkeun ibu baptis 2019

Posing ahli sakumaha sabenerna fashion, dua Ladies denok ngahirupkeun jaringan sosial, Samentara éta, kalem September. Kawas naon, maranéhna mibanda sababaraha string mun bows maranéhanana.

Carole G

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/lifestar/mode/murielle-ahoure-marie-josee-ta-lou-les-reines-du-sprint-serigent-en-reines-de-la-mode-sur-la-toile-images