WAGS gairah. Manchester United-Barcelona: manggihan pamaén awéwé boh tim di gambar

pendekatan Éropa shock! jam Rebo April 10 21 Manchester United sarwa FC Barcelona di Old Trafford di final saparapat buka Liga Champions. Dina kasempetan ieu, ngadeukeutan anjeun manggihan atawa rediscover awéwé anu babagi kahirupan pamaén duanana tim.

Di sisi Manchester United, urang bisa nempo duanana workforce Perancis. jawara dunya gelandang jeung Blues panas panungtungan, Paul Pogba, Dupi rék jadi bapana pikeun kahiji kalina. Memang na tercinta, Bolivian Maria Salaues ayeuna hamil. workforce Perancis sejen, Aom bela diri ngalaman sababaraha minggu pajeulit. striker éta tangtu kungsi masarakat awam ngahaturkeun ka sweetheart Na, Melanie da Cruz, Urut calon kanyataanana, sanggeus wahyu tina tipu daya.

samping Barcelona, ​​Lionel Messi, lima-waktos Golden Ball Argentina, babagi hirup tina 2009, Antonella Roccuzzo saha ibu tilu putrana, Thiago, Mateo na Ciro. Manggihan di pintonan slaid ieu, awéwé pamaén Barcelona lianna salaku gelandang Kroasia Ivan Rakitic atawa kiper Jerman Marc-Andre Ter Stegen.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/passion-wags-manchester-united-barcelone-decouvrez-les-femmes-des-joueurs-des-de-954824