Jalma: Numutkeun babaturan, Harry bakal dicandak Meghan, pisan reuneuh, Hampshire pikeun orok méwah bulan 53 000 €

Orok Sussex nyaeta on jalan lantaran fans ti kulawarga karajaan geus dimimitian mundur ka. Meghan na Harry ngan dibuka maranéhna Rekening Instagram resmiIeu revived nu pamaké jaringan sosial, nu kiwari cogitating dina dinten badag

Baca ogé: Royal mumusuhan! Meghan teu jawab, penjahat anu geus William pikeun selingkuhan na kalawan sobat pangalusna Kate

pasangan ngumumkeun acara senang dina Oktober nalika aranjeunna tour Australia. kituna kami yakin yén Duchess ieu expecting di tungtung bulan.

Sakali maranéhna disambut orok munggaran maranéhanana, kahirupan maranéhanana pernah bakal sami deui. Pangeran Harry mutuskeun nyandak Meghan on libur saméméh maranéhna jadi resmi kolotna.

Orok Moon Royal

Numutkeun sumber, "pangeran jahé" bakal geus ditawarkeun pamajikanana pisan reuneuh bulan orok romantis. sababaraha geus ventured di Hampshire méakkeun tilu peuting ngajentul dina hotél béntang 5 mewah, anu Heckfield Tempat.

Baca ogé: Encore! Meghan Markle putus jeung tradisi karajaan méh centenary milih kareta keur orok nya

Hal ieu diperkirakeun yén bapana hareup spent 53 000 € pikeun kamar geulis ciri anu hawu cozy sarta bérés pribadi sareng pintonan breathtaking.

pasangan meureun bakal méakkeun waktu lakukeun walks romantis, ngarasakeun sumptuous dinners tur jadi pampered di hotél Uber-Posh.

Saméméhna, sababaraha Sussex geus ditempo dina toko tina "well-mahluk" maturan minyak béda jeung produk kalawan lagu penyembuhan.

Nyaho cinta Meghan pikeun sagalana nu mangrupa alam jeung cageur, teu heran yén Aisyah mutuskeun ngadatangan hiji toko kawas ieu. Urang heran ku naon manehna ditinggalkeun.

Baca ogé: Nicole Kidman ko-dibéntangan ku lookalikes 2 na anu katresna pikaresepeun na dina susunan Undoing

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR