Simba Project: Facebook baris ngurilingan Afrika kalawan kabel kapal selam badag

Simba Project: Facebook baris ngurilingan Afrika kalawan kabel kapal selam badag
Kapal selam sambungan kabel nepi optik Poto Kredit Serat: FayerWayer

[Digital Afrika Usaha] - Émbaran geus dikirimkeun ku Wall Street Journal. Sanggeus gagalna proyék suplai Internet na di Afrika Dasar bébas et Aquilabuta AS Facebook anu dikabarkan dipake dina sambungan proyék daratan anyar: proyék Simba.

Kantun, proyék ieu ngalibatkeun pangwangunan ku Facebook kabel kapal selam badag pikeun serat optik nu bakal ngalingkerin buana Afrika, pikeun mempermudah dina sambungan Afrika, tapi luhureun sakabeh pikeun ngurangan waragad.

Pikeun ayeuna mah, sababaraha rinci geus bocor dina proyék ieu, anu bakal jadi masih dina fase awal. Antukna, eta bisa nyambung ka titik aksés aya, kaasup sababaraha pantai of Timur, Kalér jeung West basisir.

Nurutkeun kana Wall Street Journal, Facebook masih bakal di satengahing hungkul. Ieu ngakibatkeun yén proyék aimed mun ngalingkerin Afrika kalawan kabel kapal selam nya masih dina tahap draf.

Ditulis ku Jephthah TCHEMEDIE

Pub-DBA-di-GIF-3.gif

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.digitalbusiness.africa/projet-simba-facebook-va-entourer-lafrique-avec-un-gros-cable-sous-marin/