Naon sato anu sieun singa? Fakta aneh Anjeun teu nyaho Ngeunaan singa! - video



singa nyaeta salah sahiji sato neneng jeung fiercest di dunya. Simbol kakuatan, kakuatan sarta ferocity, ieu bisa jadi sagala rupa nu lolobana urang terang ngeunaan sato ieu. Kituna, dina video ieu, kami gé ngenalkeun anjeun sababaraha fakta aneh ngeunaan singa nu mungkin bakal manggihan pikeun kahiji kalina.
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
Pikeun hal-hal hak cipta mangga kirimkeun ka surélék ka: contactlamatv@gmail.com

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=sK56l1hhKDw