Naon anu topi pikeun bisa 2019?

The 24 latihan mumpuni pikeun Piala Afrika tina Bangsa 2019 (21 19 Méi-Juli) ayeuna dipikawanoh. Tembok dibagi jadi opat pariuk saméméh jieun.

Pikeun kahiji kalina kantos, éta bakal dua puluh opat tim maén kompetisi. Di handap ieu kasimpulan latihan mumpuni:

Grup A: Sénégal, Madagaskar

Grup B: Maroko, Kamerun

Grup C: Mali, Burundi

Grup D: Aljazair, Bénin

Grup E: Nigeria, Aprika Kidul

Grup F: Ghana, maenya

Grup H: Guinéa, Basisir Gading

Grup I: Angola, Mauritania

Grup J: Tunisia, Mesir (sarwa)

Grup K: Guinea Bissau, Namibia

Grup L: Uganda, Tanzania

Jeung didieu nu opat topi, dijieun numutkeun posisi pamilon dina rankings FIFA panungtungan méméh draw anu bakal lumangsung April hareup di Kairo 12:

1 Pot: Mesir, Kamerun, Sénégal, Tunisia, Nigeria, Maroko.

2 Pot: DR Congo, Ghana, Mali, Guinea, Aljazair.

3 Pot: Afrika Kidul, Kabupatén Majalengka, Bénin, Mauritania, Madagaskar, Kenya.

4 Pot: Zimbabwé, Namibia, Guinea Bissau, Angola, Burundi

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.cnews.fr/sport/2019-04-10/quels-sont-les-chapeaux-pour-la-can-2019-824411