Hidrogén titanium RED Hiji: pre-urutan smartphone di 2017 tungtungna dikirimkeun

Diwangun dina dollar 1595, smartphone nyandak debu sareng datasheet nu ngeusi dua taun telat.

salaku dilaporkeun Numerama kaluaran smartphone, anu Hidrogén RED Salah éta tebih ti unanimous, tés nu ngayakinkeun saukur yén éta téh hadé méakkeun duit disebutkeun. Anu genep bulan ka tukang jeung mangsa pamasaran sahiji versi Standar telepon, diwangun dina dollar 1 295.

Méwah tanpa kualitas

Kiwari, produsén specializing dina kaméra tinggi-tungtung (kaasup 8K kana) ngawangun dina commercializing Hidrogén anu Hiji titanium ... mun dollar 1 595. Sareng awak titanium bari anjeunna hayang na kuat, leuwih berharga - ogé heavier 29 gram, tapi éta ngeunaan sagala. Hijina robah kasohor lumangsung dina gudang, kalawan spasi ngaronjat nepi 256 128 GB tinimbang GB.

Leuwih ti éta, hidrogén RED Hiji accuses reureuh pikeun taun: nembongkeun dua wates lega dina luhur jeung handapeun layar 5.7 inci, ngabogaan Snapdragon SoC kalawan chip grafik 835 540 Adreno sarta dual sensor poto-video 12.3 MP. Modul kaméra tambahan, argumen lampu gede RED, éta bisa nambahan ka télépon jeung panyambungna dina panel pungkur. Ieu bakal tungtungna nganggur, sungut nu dihapus wae nyebut fitur ieu dina ramatloka salaku adzab ka tukang sababaraha minggu a reddit pamaké.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/red-hydrogen-one-le-smartphone-precommande-en-2017-enfin-livre-312349