Didatangan 'Game of Thrones' teh musim 7 saméméh Minggu kalawan klip ieu 2 menit - BGR

Mun anjeun teu boga waktu pikeun balik kana Marathon a Game of Thrones ku bellowing méméh episode mimiti usum kadalapan sarta final ditayangkan Minggu, anjeun salawasna tiasa ngusahakeun meunang nu saloba kasimpulan na kasimpulan bahan nu tiasa. Sanajan kitu, sajaba ti éta, aya cara loba gampang nyekel up.

Ieu teu leyuran sampurna tur pasti daun pisan, tapi klip ngeunaan dua menit dina luhureun pos ieu teu hiji pakasaban hebat tina kondensasi. The saméméhna tujuh musim Game of Thrones harese dipikaharti saméméh final.

Ulasan tina video nu geus dibere ku Winteriscoming.net ] Mana mangrupa sumber unggulan inpormasi dina sagalana patali ngagaduhan jeung nyadiakeun layanan unggulan di dieu, saprak paling lampung sigana bakal rék ngamimitian jam malem ngawaskeun 67 epik ku Minggu. (Husus, Minggu 20 jam, di mana waktos HBO 1 disiarkeun dina episode usum tukang). kasimpulan di luhur ne ninggalkeun loba rinci konci na karakter - urang teu ningali, contona, The Hound, Brienne of Tarth, Varys, Littlefinger atanapi intriguing, teu nyebut tempat kawas Oldtown, sarta Dorne.

Tapi ieu méré Anjeun hiji pamanggih isu-tingkat tinggi na raises sababaraha patarosan utama anu tetep unresolved di pendekatan usum tukang. Kawas, anu bakal salamet konfrontasi ka datang nepi ka soldadu nu maot? Cersei manehna pasti bakal tetep nempatkeun na hayu dulur ngurus Bodas Walkers, sarta naon anu bakal kajadian sanggeus eta? Naon Jon jeung Daenerys bakal ngalakukeun nalika maranéhna diajar nu sipatna numbu, diuk dina Arasy Beusi sanggeus kabeh geus nyarios sareng rengse, na - oke, urang meureun kudu eureun didieu keur ayeuna, sabab aya kénéh ton Kami kabeh ngantosan waleran kana patarosan penting lianna anu bakal ngaganti game.

sumber gambar: HBO

Upami anjeun hoyong langkung ti dua menit saméméh ngelingan Minggu Kareta Batu ogé dikumpulkeun kasimpulan komprehensif ngeunaan sagala highlights nu peryogi kauninga dina tahap ieu ti séri. Kauntungan utama tina diskon teh, Anjeun bisa maca didieu téh nya éta mantuan Anjeun pikeun terang tarung nu na saha nu alliances konci, ngelingan yen lamun Daenerys jeung Jon teamed, Sulawesi geus diwariskeun sagala handap: Tyrl Lannister, a diminutive tur palinter; Varys, anu eunuch kalawan sakabeh garis hébat ieu; Missandei, dibébaskeun budak; komandan tanpa Gray cacing titik; sarta "awéwé beureum", ogé dipikawanoh salaku Melisandre.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR