"Sakho & Mangane" nalika dua pulisi neangan diri di Dakar - JeuneAfrique.com

Yann Gael na Issaka Sawadogo, dua pahlawan "Sakho & Mangane". © Yuri Lenquette Terusan langkung

Efficace et musclée, la nouvelle série Canal+ Original met en scène un tandem de policiers face à des crimes relevant du paranormal.

Dina langit ngancam, pamayang nu nyokot keuyeup di basisir ti samenanjung Tanjung Perdé, Dakar, nalika dumadakan, di péngkolan tina batu hiji, awak teu nyawaan jeung bulak sahiji awéwé nembongan. Sababaraha nembak engké, panuduh anu projected pasar Kermel pikeun operasi pulisi ngalibetkeun hiji kantong badag tina kokain sarta leuwih atawa kirang kotor cop cop ...

Ti menit munggaran, runtuyan Sakho & Mangane susunan nada: killings misterius sarta haliber badag. naskah nyaéta panggero anu aparat kapulisian tandem mismatched: komandan Souleymane Sakho (dicoo ku Issaka Sawadogo), singa heubeul cemerlang tapi rada butut, kapaksa digawekeun ku Létnan Basil Mangane (Yann Gael), a ajag ngora kalayan padika unconventional. Tapi balik duo Palasik ieu aksi bioskop perenahna béntang nyata ti séri: Dakar.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique