Sénat: Marcel niat ngahukum kebangkitan hatred tribal

Ieu salah sahiji seratan kuat Présidén Sénat yén menyimpulkan 10 ieu April sidang biasa kahiji tina 2019 sataun législatif, dina ayana anggota pamarentahan, di konvensi Yaoundé.

Sanggeus salam kasadiaan na selflessness of sénator digawekeun pikeun sési bulan, Presiden, Marcel niat njifenji, nyandak stock tina karya.

Sénator di deukeut rintakan

proyék diadopsi

Ieu dasarna nyoko 08 tagihan. Diantara nu, 03 on desentralisasi tur ngembangkeun lokal. Naskah nu kaparaban diskusi di pleno teh. Memang, naskah dina ngadegna wewengkon anu pohara diantisipasi dina Kamerun. "Urang ngabagéakeun parobahan heralded ku hukum anu patali jeung wewengkon", nyebutkeun presiden Sénat. Lajeng "wewengkon baris ngahiji tur ngamekarkeun visi umum ngeunaan masa depan urang," manehna ditambahkeun.

dianggo ceaselessly

Dina biantarana pikeun kasempetan nu, niat ngadesek sénator digawekeun tirelessly mun ngawangun Kamerun. Contona, ku cara emphasizing ngembangkeun sarta promosi gambar na. "Utamana dina kasempetan Pilkada Panwaslu dijadwalkeun dina poé datang," anjeunna maksa. Ogé anjeunna Pangajak ka ni'mat dialog jeung konsensus. Diantara denunciations, Sénat Présidén condemns:
- The naékna bertahap masarakat sarta fundamentalis excesses,
- Télépon keur hatred tribal,
- The isolationism nu ngawakilan "anceman serius pikeun nagara urang," présidén nyatet.

Anggota pamaréntah

Pamarentah ...

Leuwih ti éta, niat commits Pamaréntahan ka redouble usaha taun raising kasadaran jeung atikan ti kawarganagaraan Cameroonian. Tapi ogé nepi ka kawarganagaraan, multiculturalism sarta hirup babarengan. Leuwih ti éta, éta nyorong nawarkeun jalma ngora jeung kategori sosial disadvantaged tina "mobilizing jeung kredibel" solusi pikeun nyingkahan jalur pikeun insurgency nu.

@ Dieudonné Zra

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/04/senat-marcel-niat-condamne-la-montee-de-la-haine-tribale/