Mouse pikeun gamers - Tips

pelengkap indispensable kana kibor, mouse mangrupa aksésori pikaresep dina pengikut kaulinan. Lamun kedah nyaman, moal kacapean salila sesi kaulinan lila, éta ogé kudu bisa akurat, saum sareng configurable beradaptasi ka kaayaan béda. Ku kituna, teu sual ngagunakeun modél ayeuna rencanana pikeun kantor: gamers peryogi mouse dirancang pikeun kaulinan Leuwih alus acan, sabab tiap jenis kaulinan boga syarat sorangan, aya beurit husus pikeun unggal kategori utama .: FPS (jalma jujur ​​mimiti atanapi shooting kaulinan di jalma kahiji atawa Tempoan subjektif) nu MOBA (multiplayer arena perangna online atawa perang arena multiplayer online) jeung MMORPG (massively multiplayer kaulinan peran-maén online atawa maénkeun peran online massively multiplayer), ogé dipikawanoh saukur MMO.

Pabrik geus dipikaharti ieu sareng nawiskeun model cocog pikeun tiap nanaon keur ahli, atawa saeutik leuwih umum pikeun beginners, kalawan desain kandel, resolusi luhur, roda pisah, diodes RGB atanapi seueur tombol programmable . Di dieu nyaeta pilihan beurit keur gamers, nu pang populerna di momen, nirkabel, tur harga.

Jean-François Pillou

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC