Swiss bandung: runtah plastik: Swiss bakal s

Ékspor tina plastik kacemar kedah tunduk kana kawajiban ti pengumuman. Swiss bakal bunuh mun eta di konferensi di Jenéwa. The papanggih dimungkinkeun tina April 29 10 Méi di nagara anggota Jenéwa tina tilu Konvénsi internasional pikeun ngurangan resiko pakait sareng bahan kimia na wastes picilakaeun.

Dina Konvénsi Basel, picilakaeun plastik judged anu geus tunduk kana kawajiban ti pengumuman. Rombongan Swiss bakal migawe nyieun eta oge hal tina plastik soiled na unsorted saméméhna dituduhkeun Rebo Déwan féderal. Naon baé wishing ekspor runtah sapertos kedah ngawartosan nagara tujuan sarta ménta persetujuan.

Swiss ogé ngaharepkeun yén mékanisme kontrol sarupa nu mana aya keur Konvénsi Basel, anu ngatur runtah picilakaeun, geus diwanohkeun keur Konvénsi Stockholm tur Rotterdam. Ieu pakaitna mungguh ka polutan organik pengkuh jeung bahan kimia picilakaeun sarta pestisida.

zat anyar bisa ngaleungitkeun

Sajaba ti éta, dua zat anyar kudu kaasup kana daptar zat bisa ngaleungitkeun di sakuliah dunya: dicofol, dipake ngalawan mites, sarta asam perfluorooctane, dipaké utamina di pabrik coatings.

Konvénsi Rotterdam baris dilarapkeun ka duanana péstisida anyar, acetochlor na phorate, kitu ogé HBCD, a retardant seuneu. Dina prakték ieu ngandung harti yén ékspor ngan bisa dipigawé ku idin saméméh sahiji nagara narima. (PS / nxp)

Dijieun: 10.04.2019, 10h38

===> artikel More Swiss dieu <===

>

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.tdg.ch/suisse/Dechets-plastiques-la-Suisse-va-s-engager/story/22374422