Swiss: Switzerland: judulna deukeut ka Young Boys Bern


sampean


Suisse

diterbitkeun

Winners di Lucerne (3-1), Young Boys Bern baris geura-giru jadi crowned juara ngeunaan Switzerland.

Football - Football - Assale, ici à gauche, a donné huit passes décisives en Championnat cette saison. (Presse Sports)

Assale dieu ditinggalkeun, masihan dalapan assists di liga usum ieu. (Presse Olahraga)

Young Boys Bern téh nutup ka judul nu anyar tina jawara Swiss. Rebo, aranjeunna geus ngadegkeun diri di Lucerne (3-1), di handapeun 27e poé ngagem kalungguhan maranéhna leuwih FC Basel mun 23 nunjuk jelas di liga nu. The Ivorian Assale (25 taun) asalna ti tilu gol tina datang. Nsame ngoleksi parantosan 11e na musim.

===> artikel More Swiss dieu <===

>

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Suisse-le-titre-est-proche-pour-les-young-boys-berne/1007778