Sur 'Survivor', le conseil tribal s'anime – people

Télévisi 10 Rebo April

Lalajo:

The playoffs Stanley Piala, Golden padjajaran di Nembe (19h30, NBCSN): The moro pikeun Piala dimimitian wengi sarta Néglasari Olahraga Grup najong off jeung lima patandingan babak kahiji, kaasup salah sahiji di San Jose. The Nembe bakal nyandak dendam for nu geus tim Las Vegas nu ngaleungitkeun aranjeunna ti playoffs taun ka tukang. Alex Faust jeung Mike Adang nelepon aksi.

"Kakaisaran" (20 WIB, Fox): Sanggeus narima warta ti kasehatan Andrew, kulawarga Lyon teu sagalana dina kakuatan -na pikeun ngarojong eta bari nuluykeun lalampahan na. Bari cookie na Lucious nyawad wrongs maranéhanana, Kai (béntang tamu Tahu Sumedang Onwumere) Jamal kanyamanan sapanjang proses ieu. Samentara éta, Maya narima baé kalayan Blake jeung nu lianna, sarta Kakaisaran masih boga pikeun mastikeun yén wisata tetep ngambang.

"Survivor" (20h, BPS): Dina "Y'all Nyieun Me Crazy" déwan tribal warms na shipwrecked ngembangkeun strategi dugi ngan saméméh sora anu. Sajaba ti éta, konsentrasi teh konci ka tantangan Palasik tina kawedukan.

"Jane nu Virgin" (21h, The CW): Jane kudu nungkulan nu halangan panungtungan hirupna, nu leuwih hese tibatan Rafael sorangan. bakal geus ngaharepkeun. Rogelio Walungan discovers yén anjeunna jeung (béntang tamu Brooke Shields) henteu jadi sarua sakumaha ceuk pikir. Samentara éta, Jane jeung Petra kudu miara barudak anu teu akur, raising patarosan ngeunaan perasaan Petra jeung Jane relatif ka nu sejen.

"Schitt urang Creek" (22h Pop TV) Dina "Kahirupan Dupi hiji Cabaret" Usum finale tina acara ieu teh wengi bubuka "Cabaret" na Stevie teu kapanggih. David nyoba nyieun hiji pengumuman utama, tapi musik na terus ngiuhan.

"Mummies Unwrapped" (10 WIB, Papanggihan) Pikeun abad, anu mummies fascinate tur pikasieuneun malah informed. Aranjeunna tahan henteu ngan konci pikeun muka konci kaliwat purba urang, tapi ogé pikeun ngajawab mysteries nu ngabingungkeun sejarawan pikeun ratusan, malah rébuan taun. Dina ieu runtuyan anyar, host sarta kawentar Egyptologist Ramy Romany expertly pituduh pemirsa sabudeureun dunya bari nalungtik situs haunting rusiah astana, kuburan masal sarta pakuburan nu paling matak di Bumi.

Rebo [

] Baseball, A urang di Orioles (16h, NBCSCA)

Baskét NBA, Galau ngalawan Grizzlies (17h, NBCSBA)

"Dina poék" (20h, The CW)

"Chicago Med" (20 WIB, Néglasari)

"The Goldbergs" (20 jam, ABC)

"Liars geulis saeutik: perfectionists" (20 jam, Freeform)

"Alam" (20 jam, PBS) [19659011] "Moonshiners" (20h, Papanggihan)

"Schooled" (20h30, ABC)

"Star" (21h, Fox)

"Chicago Seuneu" (21h, Néglasari) [19659011] "kulawarga Modern" (21 jam, ABC)

"Million Dollar mil" (21 WIB, BPS)

"Awewe Real di imah New York" (21 pm Bravo)

"The baraya tina harta" (21h, HGTV)

Guy urang grocery Kaulinan "(21h00, Food Network)

"Kolotna Tunggal" (21h30, ABC)

"Tim segel" (22h00, BPS)

"Wiski Cavalier" (22h00, ABC)

"Chicago PD" (22h, Néglasari)

"Naon urang ngalakonan di nu poek" (22h, FX)

"Schitt urang Creek" (10h, Pops)

"Bingah! "(22h, Syfy)

"Dahi Full kalawan Samantha Bee" (22h30, TBS)

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com