Dupi anjeun coba tangtangan Fortnite #NoBuildChallenge WWF?

Fortnite WWF NoBuildChallenge

Fortnite mangrupakeun salah sahiji kaulinan nu pang populerna di momen. judulna diideuan loba merek jeung pausahaan. WWF pakaitna hayang nyandak kasempetan pikeun ngangkat kasadaran pelestarian lingkungan.

World Wide Dana keur Alam (WWF) dibagikeun tadi minggu ieu tweet ngalungkeun tantangan #NoBuildChallenge Fortnite. Nambahkeun beurat mun pesen-Na, pakaitna dicutat dina ngaran ogé dipikawanoh pamaén kawas @Gotaga na @Doigby. Sarerea geus diondang nyandak up tantangan pisan husus ieu.

WWF ngajalankeun #NoBuildChallenge on Fortnite

Tapi naon eta kahayang? tweet nu ngawengku tumbu ka kaca dijelaskeun operasi. The #NoBuildChallenge boga tujuan pikeun diondang pamaén sarta pamaén Fortnite "pisan tingkat maén tanpa pamakéan sumberdaya alam salila kaulinan". Hiji tantangan nu leuwih hese lamun nyaho Fortnite.

Gagasan balik #NoBuildChallenge nyaeta pikeun ngangkat kasadaran yen "euweuh sumberdaya alam, éta teuas tetep hirup". Sanajan tweet sual ieu diterbitkeun dina April 8, tantangan nu diresmikeun ku tim Solary Fortnite kedutan dina 5 April. operasi ieu ngan dimimitian!

Maén tanpa pamakéan sumberdaya alam, sarta coba salamet!

Aya sababaraha bulan, WWF dipaké Instagram kana operasi komunikasi séjén, kampanye #TooLatergram. Ieu lajeng ditaros pamaké babagi duanana poto sareng carousel némbongkeun hiji tempat geulis sateuacan na sanggeus polusi.

Kabéh hartosna anu alus, sanggeus kabeh, pikeun ngangkat kasadaran. Mun urang boga tantangan dina kaulinan vidéo pikeun ngahontal leuwih jalma, naha henteu?

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/tenterez-vous-le-defi-fortnite-nobuildchallenge-de-la-wwf-312382