A pediatrician palsu dikirim pornografi jeung pibes - xnxx

tara Fernando Vázquez
fvazquez@cronica.com.ar

Penguasa sahiji departemén kasus husus pikeun pulisi propinsi Buenos Aires junun ditewak hiji individu, 58 taun, meunangkeun jadi pediatrician sarta psikolog anu ngirim bahan porno nepi minors. subjek ieu nyita ku penyidik ​​ti kota Villa Ariza di Buenos Aires, di pihak Ituzaingó.

The juru carios pangadilan Morón geus ngungkabkeun yén subjék cronica.com.ar 58 taun heubeul, geus kawengku ku pajabat, dirojong ku anggota stasiun pulisi di Villa Ariza (kadua Itzaaló) jeung korsi jabatan Morón, di handap mangrupa razia dina tegalan di Posta de Pardo 1500 di kacamatan disebut tadi di

Eta mucunghul yén prosedur dimimitian dina Maret lamun awéwé 32 taun ditepikeun alarmed mun kaadilan jeung denounced kanyataan yén manéhna geus manggihan yén putra nya, a minor, kungsi dimimitian meungkeut dina Facebook jaringan sosial, jeung saurang lalaki anu dikirim manehna video sareng foto porno

Ku sabab kitu, pulisi mimiti nalungtik kaayaan pikahariwangeun sarta geus ngadegkeun atanapi data karaketan tina individu salaku imah, manehna dipaké pikeun ngalakonan manuver.

Numutkeun pernyataan ti informan, investigations ngarojong prosedur nyita a revolver sapanjang 38, sababaraha amunisi (sabagian seukeut). kerung), 2 perangko (nunjukkeun yén réspondén ieu mangrupa pediatrician sarta ogé psikolog nu), nu dikomprés bedil hawa 4 sarta satengah inci, kaméra digital, hiji Unit processing sentral, 2 modem, alat panyimpen hardware , 2 sét cangkalak, netbooks 2, 3 jelly petroleum kendi, kondom 18 4 béda merek na ponsel.

Intervener bisi nu dijudulan "ngilikan ilegal pakarang sarta amunisi jeung perawatan," dokter María Laura Cristini Jaksa Unit hanca No. 2 of Ituzaingó, napel Departemen Yudisial Morón.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.cronica.com.ar/policiales/Falso-pediatra-le-enviaba-a-pibes-material-pornografico-20190409-0136.html