Hiji mojang tina 11 taun ieu devoted pendeta di Bamenda

Inpo nu dikandung dina kolom The Guardian Post koran diterbitkeun Salasa 09 April, sarta kami diajar yén gadis heubeul 11 taun Pasteur ieu dikonfirmasi.

Ageman mangrupa wewengkon anu mangrupa sahiji urutan tina spiritual dina rasa nu, urang bisa disebutkeun yen cara Gusti urang téh unfathomable .It aya euweuh umur ngawula ka Allah jadi takwa téh teu husus sarta aséksual. Ku kituna, gadis 11 taun heubeul jeung murid disebut ngawula Yesus Kristus mana perlu dirasakeun.

Pikeun Yahaya Idrissou

Maca deui IEUH