500 keletik dina oray! - video



Manusa jeung sato kudu loba hal di umum, lantaran nurutkeun elmu urang anu sadayana patali ka gelar tangtu jeung kakurangan tina kasakit sarua. Sanajan kitu, ieu teu salawasna hal jeung di dunya sato, aya pengecualian pisan nyata aturan. Simkuring nuju ngawangkong ngeunaan mahluk sanggup ngarojong hal anu bisa ngarugikeun manusa atawa malah maot.
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
Pikeun urusan hak cipta mangga ngirim surelek ka: [EMAIL PROTECTED]

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=_-FS70KiQ3Q