Pogba antara barca na Real "nu stupidities" nurutkeun Thauvin Garcia - The Daily #452 - video



Program nu Daily Kemis:
Pogba leungiteun ngalawan Barcelona tur diucapkeun ka ... Real!
Garcia mulih ka Déclas of Thauvin
Cristiano dina buku catetan ngeunaan AJAX!
wasit Colombian invents VAR imajinér

Anjeun masih bisa nyandak bagian meunang kaos ditandatanganan Malcolm!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=ME70_SI-7Fo