Afrik Pantun Tembongkeun 13 Isabelle Anoh leungiteun kecap dina kasuksésan édisi ieu - Abidjanshow.com

curtain murag dina édisi 13e tina gathering taunan fashion Afrika di Abidjan dipingpin ku Isabelle Anoh dina peuting Sabtu Nopémber 17 2018. Dina Gading Istana Hotel Kongrés dipakétkeun, pamaén fashion dipilih pikeun kasempetan nu brilliantly nunjukkeun bakat maranéhanana.

Sabudeureun tema: "Kreativitas Afrika jeung tantangan ti siap-to-maké", Birokrat kayaning Ibrahim Fernandez, Lolo Andoche Arlette Konan, Nabu Lahirna Gregory Piwele, Pathé'O jeung sajabana, dibere kumpulan panganyarna maranéhanana.

Baca ogé: Afrik Pantun 13 dina gambar

Dina total, leuwih ti belasan désainer anu parade dina kawentar T Afrik Pantun Tembongkeun 13.

Éta kabéh geus bercahya aula anu Istana Gading Sofitel Kongrés kalawan kumpulan Afrika anyar maranéhna dibere. The Pathé'O dekan anu ditutup dina curtain tina édisi ieu, mun bener nyetel bar tinggi jeung kreasi panganyarna nya.

Massa hébat ieu Abidjan fashion geus sabenerna disorot vitalitas fashion Afrika ngaliwatan kakuatan keur narik ati jeung kreativitas aktor ti fashion Afrika.

malem ieu hosted ku Yves De Mbella jeung Mariam Coulibaly éta hiji kasuksésan kumplit jeung ayana loba personalities. Tapi ogé berkat kauntungan seniman Josey Kerozen, Savan Allah sarta loba batur anu geus dibéré touch pisan husus kana malem fashion.

Baca ogé: Afrik Pantun Tembongkeun 13: The Istana Kongrés archicomble

publik geus ngalaman di nama na, bisa ukur senang raray kabagjaan disadiakeun ku seniman ieu.

Isabelle Anoh anu orchestrated kabeh ieu, malah leungit Latin na mangsa biantara nya saméméh umum di kamar archicomble ieu, curtain diangkat.
Ieu mangrupakeun édisi populér sarta geus diaktipkeun Birokrat Afrika umumna ngartos yen masa depan Pantun Afrika nyaéta dina maké siap-to-. kituna Isabelle Anoh ditanya aranjeunna pikeun nyimpen eta sanajan kasusah maranéhna nyanghareupan.

ku AK

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/lifestar/mode/afrik-fashion-show-13-isabelle-anoh-perd-les-mots-face-au-succes-de-cette-edition