Ieu dasbor kaméra pikeun $ 56 téh jadi ci nu bakal poho sanajan aya - BGR

Dina titik ieu, anjeun bakal jadi cukup gélo ngajalankeun tanpa kaméra dipasang dina mobil. Hiji alat basajan bisa nyieun éta selisih ngabuktikeun Innocence anjeun dina pertahanan tur mayar rébuan premiums asuransi tambahan lamun supir offending megatkeun ngabohong ngeunaan naon anu lumangsung. Sababaraha urang nyebutkeun aranjeunna boga kaméra dasbor sabab dicokot nepi teuing spasi dina kipas kaca, tapi urang boga perjangjian murderer dinten anu bakal ninggalkeun urang ieu tanpa apology. The dasbor kaméra AKASO V1 keur mobil nyaeta kitu ci nu bakal poho téh malah aya na téh diobral di harga panghandapna mungkin. Cut Kupon 15% dina kaca Amazon tur nganggo kode Kupon di Checkout D5A983JM, jeung anjeun ukur mayar $ 55,99 pikeun dasbor unggulan 80 $!

Di dieu sagala informasi penting ti kaca produk:

  • WiFi jeung aplikasi: WiFi The dasbor AKASO V1 ieu terpadu, anjeun tiasa nyambungkeun dasbor mobil ka telepon anjeun nganggo aplikasi nu, ningali hirup, ngonpigurasikeun, unggah jeung babagi video dina sagala platform sosial jeung anjeun babaturan jeung kulawarga, sarta nyinkronkeun waktu telepon lamun disambungkeun, teu perlu nyaluyukeun sacara manual.
  • GPS lagu: Kalawan GPS, anu dasbor kaméra pikeun mobil bisa akurat ngarekam nyetir ruteu pikeun tiap lalampahan, kayaning data speed, bujur na lintang, jeung lokasi. Anjeun tiasa sacara gampil nempo jalur tur turutan on Google Map via aplikasi Phone atanapi AKASO pamuter, pikeun tiap lalampahan beuki bermakna na leuwih aman.
  • Super wengi VISI: berkat Sony sénsor, di forefront téknologi, nu newak hiji Full HD 1296P, ti 1080p, undoubtedly ngaronjatkeun kinerja taun Imaging, naha ku dinten atanapi wengi. Kisaran dinamis lega (WDR) ngamungkinkeun kaméra Asép Sunandar Sunarya jero mobil ka otomatis saimbang wewengkon lampu na poék video.
  • Monitor G-sensor sarta Pangwanoh parkir: The rekaman loop anu baku sarta diwangun-di sensor G ngonci dina klip rekaman. pikeun mastikeun integritas data nalika tabrakan teh nu dideteksi. Mode parkir ngajaga wahana anjeun malah parkir - eta ngamungkinkeun kaméra Asép Sunandar Sunarya onboard lampu lamun hiji dampak nu dideteksi, simpen pikeun 30 detik lajeng mareuman deui.
  • CIRI LAIN: The dashcam AKASO V1 hadir kalawan kartu microSD Go 16 3 jam dina pamakéan normal, ngarojong nepi ka 128 10 atanapi GB jeung kelas luhur .. Nempo sudut 170 5 ː candak lajur lalulintas. Desain sarta wijaksana unik na nyegah anjeun ti ningali atanapi malah poho ayana di mobil, saksi disumputkeun jalan.

ngiringan @BGRDeals on Twitter diajar nawaran panganyarna na panganyarna. Wéb.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran sarta kasempetan disponsoran tulisan, mangga ngirim surelek ka sponsorisé@bgr.com

Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung Panyiaran Radio sarta Télévisi, sarta BGR bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan tulisan urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR