Chelsea: THE jelas OF GIROUD usum, nu seuneu IN Europa League

Olivier Giroud hirup hiji usum khusus di Chelsea. Nalika anjeunna mencetak gawang ngan dua gawang dina Liga Utama, striker tina Blues shines di Liga Europa, di mana anjeunna mana waé dina outing anu penting.

Artikel Sumber: https://rmcsport.bfmtv.com/football/chelsea-la-saison-contrastee-de-giroud-qui-flambe-en-ligue-europa-1670660.html