Chelsea: THE jelas OF GIROUD usum, nu seuneu IN Europa League

Olivier Giroud nempo hiji usum pisan husus di Chelsea. Bari anjeunna tos ngoleksi ngan dua gol dina Liga Utama, anu striker Blues shines di Liga Europa, dimana eta ngahubungkeun outputs decisive.

Artikel Sumber: https://rmcsport.bfmtv.com/football/chelsea-la-saison-contrastee-de-giroud-qui-flambe-en-ligue-europa-1670660.html