Cristiano Ronaldo jeung Juventus nolak AJAX puting beliung

Aya teu yén "total football" tina AJAX nyaeta langgeng: mun 34 taun, Cristiano Ronaldo geus sakali deui dibuktikeun decisive dina kuartal-ahir Liga Champions Rebo sareng Juventus hiji gawang jauh (1-1) dina taneuh tina klub Amsterdam.

Steel sanajan méméh onslaught of a band ti kids berbakat anu uninhibited ku ahli waris pantes Johan Cruyff: "CR7" luka 15 hrs ago kalawan Portugal, geus diwenangkeun timnya janten kartu keur mere sora nguntungkeun sateuacan balik cocok di bekasi on 16 April, nyetak gol na 125e C1 (44e).

Tapi Daud Neres, salah sahiji loba nuggets nu panik ajacides Éropa, direspon di hudang fivefold Golden Ball dina usaha solo (46e) kana snatch draw sakumaha frustrating sakumaha pinuh ku jangji.

Salaku di babak saméméhna, AJAX ogé leungit ngalawan ngajalankeun maén (2-1) di imah ngalawan Real Madrid, titleholder tripel. Saméméh méré recital a di Santiago Bernabeu di leg kadua (4-1) manggihkeun Top Éropa 8 pikeun kahiji kalina saprak 2003.

Juventus ieu dibere beja. "AJAX Nagri", ieu malah memproklamasikan umum ti Johan Cruyff sarena saméméh kickoff, via buta tifo beureum bodas resep ngembarkeun yen sajarah bergengsi sarta kaulinan tradisional spektakuler ieu sakali deui lalajo buta sejen buana.

- Lasut kasempetan -

Dina makéna firecracker munggaran Ziyech, nu réngsé dina thread luar Szczesny (6e), klub di Amsterdam diatur nada langsung. The "Juventus" bakal tanpa bola na dihukum ngawula dominasi-Na.

tos rengse stifled ku ajacide nu mencét, anu Lady Old malah geus dipasung lasut pas na kasalahan teknis di camp na, supaya Cristiano geus dikalikeun sapuan leungeun nyoba balikkeun urutan.

Cukup pikeun nyegah duo Tadic - Ziyech ka mess up pertahanan-Na, gambar tina hiji "salah mun dua" full-sassy sumbu tapi aman (11e).

Moments engké, anu metronome Maroko gagal ngapung. Atur posisi ketikan idéal, sanggeus tim move hébat, shot curling na nyokot directon jandela ... sateuacan keur diverted menit ku Szczesny (18e).

Tapi ocassion pangbadagna AJAX lumangsung méméh satengah jam mimiti muter.

Dina puseur deui Tadic, Van Beek bisa geus dibuka nyetak dina nalika na ninggalkeun panarajangan geus dipiguraan. Tos rengse keok Szczesny nempo bola cukur teh pos ditinggalkeun ... tapi di luar tujuan (26e). Bangor!

- The realisme tina "CR7" -

Utamana salaku "CR7" salawasna bahaya utamana lamun eta geus poho, mimiti lamping up gambar tina mulang galak lega volley ti sudut (30e) atawa remisi ti kapala pusat Matuidi nu sakuduna benefited Bernardeschi (35e).

Lajeng urang diharepkeun tingali AJAX balik ka kamar locker jeung kaunggulan psikologi dina henteuna gol, Ronaldo dihukum teh inexperience sahiji tim ngora Walanda ngan méméh halftime (1-0 , 45e).

Eta sadayana dimimitian ku kabaran basajan di camp-Na. Lajeng Juve junun nanjak sawah di dua pas pikeun ngidinan Cancelo milah hiji cross sampurna kana kotak pikeun "CR7", panulis hiji lomba luar biasa keur bolaykeun nu nyirian tina hinge De Ligt - Buta jeung nipu Ako sirah.

Tapi tebih ti keur ngabéwarakeun AJAX direspon mun di mimiti periode kadua! Dina lookout pikeun bola leungit Cancelo Daud Neres pulih bal saméméh slaloming sakuliah pertahanan pikeun ngéléhkeun Szczesny (1-1, 46e).

atmosfir janten Pijer, utamana lamun di Brasil ieu panginten pikeun masihan lulus dua kali. Tapi éta asistén wasit whistled logis hiji posisi offside (50e).

Najan loba kaayaan bahaya saperti tanding ieu lacked Ekkelenkamp (83e), AJAX, disimpen ku pos na dina makéna ti Douglas Costa (86e), lumpat ka témbok a. Malah leuwih bisa diliwatan dina bekasi? Taya sieun!

Artikel Sumber: http://www.rfi.fr/depeche/cristiano-ronaldo-juventus-resistent-tornade-ajax