Peneliti manggihan fosil mahluk purba kana panangan 45 - BGR

The kiwari sagara nu pinuh ku mahluk metot jeung aneh, seueur nu sigana sagemblengna kaharti lamun urang geus teu diajar ayana maranéhanana ti hiji umur dini. Candak bentang laut, contona. Lamun kami henteu diajar anjeun kungsi barudak, maranéhna sigana ti dunya séjén sakali geus tungtungna katempo salah.

Ieu hal nu sarua pikeun spésiés lastari panjang nu dicicingan Bumi kuna. Ayeuna a kapanggihna anyar mangka ayana mahluk pisan, pisan husus ti kaliwat Bumi, sarta ngajadikeun babandinganana jeung éntitas jahat pikiran tina HP Lovecraft.

Hiji tim internasional peneliti, kaasup roh Yale ti Kaisar College London, Oxford sarta institusi sejen, geus ngaidentifikasi spésiés anyar mahluk laut Crawling dina ratusan seabed tina jutaan sababaraha taun ka tukang.

Aya ngan hiji fosil leutik tina mahluk kiwari dipikawanoh salaku Sollasina cthulhu tapi ngaranna nunjukkeun naon nu katingali kawas nalika anjeunna hirup.

Salaku peneliti ngajelaskeun dina artikel anyar diterbitkeun dina Cara ngagawe tina Royal Society B S. cthulhu ieu pancen ditutupan ku "leungeun" kawas tentacles. Teu lima atawa sapuluh leungeun, tapi 45 anggota individu para ilmuwan kiwari percaya dipaké pikeun ngorondang ka lanté sagara di pilarian dahareun jeung kaamanan. 19659002]

mahluk nu ieu patali jeung mahluk laut modern kayaning cucumbers laut, urchins laut sarta tangtu bentang laut, tapi kagungan ciri unik nu jelas dibédakeun. Beda pangbadagna diantara S. cthulhu jeung spésiés nu sarupa kami ningali dinten téh sato purba ku anggota Armored, sedengkeun bentang laut na cucumbers gaduh "taranjang" anggota.

Kusabab ukuranana leutik na, ukuran Unit processing sentral na ukur ngeunaan hiji inci diaméterna. eta moal bakal bener geus hiji tetempoan intimidating dina sagara kuna. Ieu meureun moal anceman pikeun kahirupan laut na sarta geus meureun spent paling hirupna néang bit leutik pangan tetep dinya, bari Korps Armored na mantuan manehna ngalawan prédator poténsi-Na. 19659010] Gambar Sumber: Elissa Martin, Divisi arkéologi invertebrata, Museum Sajarah Pengetahuan Alam, Yale Peabody

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR