Perpajakan: brewers Cameroonian tekanan - JeuneAfrique.com

A bir deliveryman motor, Kamerun (ilustrasi). © Kreatif Commons / Flickr / Mimbo Benskin

Sanajan naek harga dibales ku Yaoundé, industri bir Cameroonian complains tina opat taun sapi tunai keur otoritas pajeg na menta putus.

Industri brewing Kamerun urang geus sabagean geus sukses, sanggeus loba procrastination. The 12 Maret harga inuman, lolobana bir jeung sababaraha inuman lemes, terang paningkatan antara 25 na 50 CFA (0,04 na 0,08 euro), sanajan éta panolakan ti pakumpulan perlindungan konsumen.

A perangna-perang torn ku séktor ieu diwangun dina breweries Company di Kamerun (SABC - Castel group), Guinness Kamerun (Diageo) jeung Kamerun Union of breweries (UCB - group Kadji).

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique