Ieu bakal pisan nyeri ningali lamun bocor ieu plot nyata gélo - BGR

Mun anjeun teu acan nyangka Marvel ngarecah haté anjeun nalika Avengers: Endgame tungtungna datang di bioskop, anjeun seuri dina diri. The filmmakers tina dua film panungtungan Avengers tos sababaraha kali nyarios maranéhanana éta siap shock publik sarta ngalakukeun hal teu kaduga. Dina basa sejen, malah mun Endgame brings loba pahlawan fallen na Thanos leungiteun gelut nu prédiksi Dr. Aneh, sadayana ieu boga harga hiji.

Dina sumanget ieu, urang nuju dipaké pikeun ningali Endgame online jalma sakongkolan rasiah bocor meunangkeun geus katempo cut kasar pilem, atawa nyaho skenario nu Endgame . Sababaraha carita ieu boga loba akal, bari batur, kawas salah sahiji ti anjeun rék ningali nu di sisi wildest. Sanajan kitu, lamun bocor kasebut akurat, urang keur gerak ka arah ka dunya nyeri. Sateuacan abdi ngawitan, abdi gé hayu anjeun terang normal nu dina dua minggu ti mimiti, mungkin wae eta Saterusna bisa bari .

kawas hiji pedaran incredibly lengkep naon kajadian di mimiti menit 20-30 Endgame kami geus katempo sateuacan, pamaké reddit Spoilsbedumpig ngarilis sawangan tina pilem anu ngandung sababaraha titik plot pangpentingna, kaasup sababaraha maot sarta pangsiun rencana agonizing.

Di dieu nyaeta versi unedited of commentary na:

Ulah ngetik a ngamen dina hiji waktu.

Di dieu Kang naon kuring nyaho anjeun sadayana hoyong uninga:

Pupusna nalika sandi generik:

beusi Man

Lada

T'Challa

Rhodey

Gamora

Quill

Thanos

Pensiunan ad nalika generik

Cap. Barina ogé, manéhna tarian ieu kalawan Peggy.

Clint

Thor

Yén maéhan WHO:

Thanos maéhan Pepper T'Challa na Quill

Batu maéhan Tony sanggeus adegan surreal mana Obrolan ka anjeunna sareng masihan anjeunna kakuatan taya nu anjeunna bakal resep mun saukur tingali ancur.

Tony maéhan Thanos

Gamora tetep maot

endog Easter; Nada dina shenanigans tina dunya kuantum, kaasup puncak di dunya "na jadi". Fans hardcore bakal delighted.

Adegan paling lucu: undoubtedly, nyaeta Bruce / Hulk anu diusahakeun numpak hiji cub biruang. Anjeun bakal ningali. Fucking hilarious.

Pahlawan NEW:

Shuri teh Panther hideung

Bucky janten Kapten Amerika.

Valkyrie teh Thor anyar, méh.

Sigana mah Kaptén Marvel nyokot peran Beusi Man. dzat jeung hiji hal deui: Beusi Man nyebutkeun "bangsat anjeun" méméh killing Thanos. Dinya. Wétan. Hébat.

Paling téori jeung fans leaks atanapi Cap jeung / atawa Beusi Man ngiles tina MCU nu. Aranjeunna maot atanapi retire, atanapi kombinasi sagala tujuanana. Sarta ieu dugaan ngahormat bocor gagasan ieu. Dina hal ieu, Tony mati sarta Cape withdraws. Nurutkeun kana bocor, Thor, anu nurutkeun paeh sejenna dina film, ogé bakal retire.

sumber gambar: Marvel Studios

Tapi hal paling distressing ngeunaan ieu téh yén sababaraha pahlawan sejen maot, kaasup Hideung Panther jeung Star-PANGERAN. Sumawona Gamora tetep maot na Rhodey ogé pupus, nurutkeun Redditor. Sarta, pikeun sababaraha alesan, Pepper ogé mati. Thanos sarta bakal jawab sababaraha maotna, katingalina, sarta éta Tony anu manages maehan anjeunna.

The Redditor ogé ngomong Shuri janten Hideung Panther, bari Bucky nganggap peran Kaptén Amérika dina film upcoming. Valkyrie, Samentara éta, baris jadi Thor anyar. Tungtungna, Kaptén Marvel ngaganti Beusi Man jeung kalungguhan Avengers

Salaku Cenah mah baheula, sigana nyeri lalajo, utamana lamun nyangka ningali karakter kawas T'Challa sarta Peter Quill dina film Marvel hareup. Panulis plot bocor kieu Endgame tétéla ngandung rinci dina kaputusan ieu, kaasup a spoiler masif (disorot handap):

aktor The nyaeta donezo BP, hayang dianggo dina proyék séjén na anu jenis pilem 'hal éta. Marvel diaku Chances maranéhanana jadi hiji pilem superhero ku awéwé hideung ngora.

Cenah mah manehna dasarna jadi Thor anyar, tapi teu aranjeunna disebut Thor.

Quill, tilar dunya téh kaluar tina film, Chris Pratt henteu dina bentuk méntal pangalusna ... ogé éta teu bener tempat kuring ngobrol. Tapi maneh bakal nyaho cukup geura-giru.

Bucky ieu pos langsung Cape. Sami seragam jeung sagala, komo frase kawentar nu geus sagala geus ngantosan Steve nyebutkeun.

sumber gambar: Marvel Studios

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR