India: The Komisi Éropa mere bewara ngeunaan bewara formal keur Mayawati jeung ngaklaim geus mungkir kodeu tina kartu keur mere sora India News

Cirebon: The komisi Panwaslu Kemis ngaluarkeun bewara nelepon kana sual Mayawati sanggeus pidato na Deoband urging muslim teu ngajawab pikeun calon katilu tangtu.

panel stasiun polling menyimpulkan yén pamingpin BSP sempet dilanggar dina glance kahiji kodeu modél of conduct.

Kapala Panwaslu Officer ditanya Minggu administrasi Kabupaten Saharanpur hiji akun tina ucapan ku pamimpin Bahujan Samaj Partéi, Mayawati, di rally gabungan SP-BSP-RLD Deoband.

Kapala Panwaslu Officer, L Venkateshwarlu, geus narima sababaraha keluhan na dipénta laporan ka administrasi Kabupaten on masalah.

komisi, dina bewara -na pikeun Mayawati ceuk dina munggaran manehna mikir pamingpin BSP sempet dilanggar kodeu modél of conduct.

Anjeunna oge dipenta Mayawati kana ngajelaskeun jabatanna dina pernyataan-Na.

Le CE ceuk sakuduna masihan penjelasan dina 24 jam resi bewara, disebutkeun eta bakal nyandak kaputusan na tanpa rujukan salajengna.

The Wapres of BJP kana, JP S Rathore sempet ogé ditulis ka Kapala Panwaslu Officer alleging yén daya tarik pikeun muslim henteu ngajawab pikeun pihak nu tangtu aduk nepi markisa agama jeung hamper nu nyepeng Pilkada bébas jeung adil .

Salila rally Minggu urang, Mayawati ceuk Kongrés éta undian pamisah jeung warned pamilon ka hansip ngalawan sagala usaha misalna.

"Dina nepi barat, dimana jalma sadaya komunitas ... Saharanpur, Bareilly, dimana aya populasi Muslim badag ... Maksad abdi masarakat Muslim ... teu ditilik undian anjeun .. Pasihan nu satru kalayan BSP, SP sarta RLD, "manehna kungsi ngomong.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India