Kumaha ngagilekkeun hukum Britania anyar dina pornografi (diropéa: April 2019)

Nanya ka diri: masihan paspor anjeun ka ramatloka dedicated ka pornografi?

ngalakukeunana Anjeun percanten ka pamaréntah anjeun pikeun daptar sadaya kabiasaan déngékeun anjeun dina rekaman seksual eksplisit ?

Oyag sirah na " non ? "

Gambar kiridit: Buka Hak Grup

Tur upami aranjeunna diteundeun data informasi pribadi ngerakeun dasar ieu (sarta berpotensi compromising) dina awan, dina situs web server for geus dewasa jeung / atawa dina server pamaréntah - dimana aranjeunna bisa hacked sarta dipaké pikeun maling identitas atawa extortion ?

Hanjakal, ieu teu plot of a pilem anyar ku Adam Sandler.

Ieu kaayaan real nu belegug Britania nu kiwari - hatur nuhun ka hukum anyar kirang dirancang pikeun meungpeuk pornografi tukangeun hiji verifikasi firewall téhnologi "AgeID".

Tapi, aya solusi pisan basajan lalajo porno anonim Tanpa ngalirkeun salah sahiji informasi pribadi anjeun ka censors pamaréntah - meunangkeun VPN

léngkah basajan mun ngagilekkeun carana ngawasan jeung nonton porno di UK

Mun hayang tetep ngaran anjeun sarta ngaran pamaké anjeun jauh ti basis data ieu, anjeun bakal kudu VPN ngarobih Alamat IP anjeun.

Un VPN nyaéta software nu bisa nyambung ka server jauh . Kalayan kecap séjén, dina ramatloka dedicated ka porno moal ningali anjeun sakumaha Inggris, tapi salaku nagara mana anu hukum on pornografi online anu kirang restrictive.

Catetan: Sadaya VPN teu bisa disatujuan ngajaga privasi Anjeun . Kami geus reviewed ratusan VPN sarta kapanggih flaws di paling VPN bébas tur loba premium lianna. Dumasar review urang, urang niatna nyarankeun ka VPN handap:

  1. ExpressVPN - koran Stratégi Kabuktian tanpa
  2. NordVPN - enkripsi militaire
  3. CyberGhost VPN - server dioptimalkeun jang ngalirkeun data

Pamahaman block porno Britania

Dina respon kana assertions samar tina organisasi amal fokus kana barudak, pamaréntah Britania geus nalungtik solusi anu euweuh warga malah teu ngajak.

pajabat pamaréntah yakin maranéhna ngajaga minors tina pornografi jeung anyar hukum, nurutkeun kritik maranéhanana, teu ka encroach on privasi sawawa bari peletakan yayasan pikeun breach kaamanan masif .

Pondokna, hukum on pornografi online merlukeun situs sawawa (jeung versi pikeun aplikasi mobile tina situs ieu) mun pariksa umur sagala baé wishing pikeun lalajo video maranéhna .

Naon hukum nyebutkeun

Perda on pornografi online teh bagian katilu tina susunan lega tina undang jeung peraturan nu disebut Ekonomi Digital Act 2017 . ( Perda pornografi téh éféktif dina 2019 ). Anjeun bisa maca teks pinuh ku polah nu online.

The 3 bagian tina hukum disebut "Pornografi dina kawajiban Internet pikeun nyegah aksés ka jalma sahandapeun 18 taun". Artikel ieu ngandung sababaraha ayat kaayaan definisi pornografi, metoda carana ngawasan jeung hukuman finansial.

Anu geus kapangaruhan ku block porno?

hukum nu manglaku ka warga Britania Raya salaku ogé wisatawan, expats sarta datang séjén nuliskeun wates tina server Inggris. hukum hijina kedah dilarapkeun ka jalma sahandapeun 18 taun, tapi dina kanyataanana, eta boga resiko na konsékuansi nyata for geus dewasa utama na 18 heubeul .

"Urang bakal ngeureunkeun paparan barudak keur eusi online ngabahayakeun kana seksualitas 'DCMS Quote

gambar di luhur dicokot ti kanyataan lambar ti Dinas Kebudayaan, Média jeung Olahraga (DCMS) dina Porno AgeID program block . Dina bagian ieu, urang tingali yen tujuan harga rms maranéhanana nyaéta ngajaga barudak ti paparan ka eusi seksual ku merlukeun verifikasi umur. A Tujuan mulya kalayan padika questionable.

Kumaha hukum kasebut dilarapkeun porno

Numutkeun The Pranata mangsa laporan panalungtikan " blok ngabutuhkeun sagala ramatloka némbongkeun pornografi ka jalma di Inggris nu verifies yen aranjeunna gaduh leuwih 18 taun ".

artikel nu lajeng ngécéskeun yén cék ieu bakal tuntas sarta intrusive, merlukeun jaba sawawa ngagunakeun layanan verifikasi anu bakal nyimpen data pribadi dina sagala jalma anu nempo eusi porno maranéhanana.

Kumaha pamaréntah anjeunna cek umur anjeun ? les Britons kudu ngabuktikeun aranjeunna gaduh leuwih 18 taun, ngirim kartu kiridit, paspor atanapi bentuk légal sejenna idéntifikasi situs. Husus, maranéhna bakal dialihkeun ka kaca badarat non-porno dimana aranjeunna asupkeun inpo pribadi (ngaran, alamat, nomer telepon, jsb) dina wangun ngagunakeun AgeID , A téhnologi dikembangkeun ku parusahaan induk anu owns na Youporn Pornhub.

Ahéngna, palaksanaan bakal jadi tugas pangaturan Déwan Britania Klasifikasi Film (BBFC), nu ilaharna ngagolongkeun eusi film tradisional.

Naha blok porno Britania teu dianggo

Sajaba solusi VPN nonton porno, aya sababaraha cara sejen pikeun lalajo porno tanpa ngirim ID.

les verifications umur henteu mangaruhan atawa sensor média sosial, atawa ngatur situs forum kawas reddit, hukum henteu ditumpes blocking pornografi . Dina basa sejen, eta lacks hiji bagean badag tina porno sadia online.

hukum nu teu ngatur babagi baé situs pribadi atawa torrents maturan sawawa jeung eusi umum.

Memang hukum nyertakeun loka pornografi komérsial kawas Pornhub. Ieu ngandung harti yén sagala pornografi non-dipasarkan bakal salawasna jadi gampang diakses, tanpa verifikasi umur, utamana lamun di situs teu ngamotivasi éksklusif ku publikasi eusi sawawa.

Aya ogé jutaan situs porno anu teu merta gaduh bayar bemper atawa bakal nyata sasuai jeung régulator pamaréntah. Mun barudak di handapeun 18 taun hayang manggihan porno, teu Sistim AgeID baris eureun.

1 Ieu hiji invasi privasi

verifikasi umur log ieu mangrupakeun kasimpulan tren na préferénsi seksual unggal pamilon, kitu ogé alamatna imahna sarta informasi kontak lianna. Hal ieu méré loba kakuatan ka birokrat pamaréntah atawa pornographer a, sarta ngan mudahan yen eta tetep aman ti leaks jeung hacker.

Jujur, anjeun tiasa ngabayangkeun database langkung sampurna pikeun hacker? Éta lamun pamaréntah dipaké kabiasaan seksual anjeun, idéntitas anjeun jeung inpo finansial dina platter pérak.

2 Potensi paksaan politik jeung meres

milik tanah sejen dina medan perang tina hak privasi nyaeta potensi paksaan politik jeung sosial. Ngabayangkeun nu némbongkeun nepi ka posisi sarta lawan Anjeun bayaran hacker pikeun ngalanggar database ieu, pikeun ngakses sajarah anjeun meres porno anjeun ngajawab cara nu tangtu dina bil atawa kawijakan husus.

Ieu teu jadi exaggerated.

3 carana ngawasan pamaréntah jarang jalan

Larangan jeung carana ngawasan pamaréntah gaduh lila, sajarah panjang gagal. Sanajan sababaraha birokrat pamaréntah ngarasa alus, make panangan kagok tina kaayaan miara anak pikeun meungpeuk eusi sawawa balik unsecured AgeID firewall ogé sigana doomed kana kagagalan.

Dina jangka panjang, larangan teu dianggo keur disebut "hukum sabalikna". Teu nyegah jalma ti nginum, roko, maké obat atawa buka PSK. Jeung pasti teu nyegah teens panas nonton porno.

Sajaba ti éta, aya verifikasi rupa pikeun beungeut, salaku rumaja ngora anu nyiar mésér alkohol. ngan pikeun ngagunakeun VPN pikeun jalan gede larangan AgeID dumasar kana lokasi. Atawa, pikeun jalma anu teu apal kana VPN, aranjeunna bisa saukur jadi kadorong mésér identities dipaling on pasar hideung.

Ogé, hayu urang jadi nyata. pajabat kapilih sarta inohong publik aranjeunna dilaksanakeun ka standar anu sarua? Saur anjeun selebriti jeung politikus masihan identitas maranéhanana bari nempoan video sawawa? kasempetan gajih. Aranjeunna baris manggihan workaround a. Sarta ngan salaku poean Britania.

Kalawan hukum anyar ieu, pamaréntah Britania nunjukeun yen eta geus jadi hiji kaayaan teu epektip-jajahan.

Naon makers kaputusan hadé geus dipigawé?

Kabéh politikus pantes nami bakal nuturkeun prinsip dasar tina hiji topik kawijakan baku. Ieu ngandung harti konsultasi ahli kana compile jeung napsirkeun data panalungtikan sarta evaluate naha aturan diusulkeun bakal jalan.

Di dieu téh naon skéma pulitik ieu bakal kasampak kawas:

  • Larangan pornografi éta ngarugikeun éféktif pikeun nerapkeun jeung mertahankeun?
    Hese menerkeun waragad pikeun dua taun panalungtikan sarta waragad pangaturan hareup nalika warga Britania teu malah consulted on solusi. Ieu leyuran hal Palasik pilari masalah.
  • Naon amalan pangalusna ngadegkeun?
    Aya taya sabab Inggris nyaéta hiji-hijina nagara ngagunakeun sistem carana ngawasan untrusted ieu verifikasi umur.
  • Nyaeta kawijakan ieu dipikaresep ngajalankeun?
    Taya, keur loba alesan praktis tur sosiologis dibahas dihandap.
  • Naon konsékuansi poténsi unintended?
    Ieu bakal nyieun hiji pasar hideung malah leuwih goreng ti pasar tradisional. (Bayangkeun Peta kelas ngalawan pamaréntah Britania bisi of a invasi masif ti privacy. Taxpayers bakal maranéhna daék mayar hiji padumukan sababaraha juta dollar pikeun nutupan waragad gugatan ti identities dipaling jeung defamation? )
  • alternatif naon anu dianggo hadé ti ieu?
    Atikan dina kaamanan jeung privasi for bapa jeung barudak.
  • Kumaha publik bakal meta?
    Hayu urang bakal rahayat? publik geus diréaksikeun parah, sakitu legana lantaran salah henteu ngaku yén block porno atanapi bahaya na.

Evaluate kasuksésan sarta kagagalan

Lengkah panungtungan keur kawijakan alus disebut " assessment kawijakan ". Ieu ngandung harti yén pamaréntah kudu jujur ​​assess kumaha kawijakan ieu teu ngajaga barudak sarta nyiptakeun masalah anyar sakabeh ku exposing jutaan jalma keur pelanggaran pribadina tur cybersecurity.

Sakali assessment ieu réngsé, urang miharep yen jalma jawab bakal ngartos tur bakal batal teh porno larangan.

Resiko dicirikeun ku assessment dampak sorangan Pamaréntah

Pajabat ti Dinas pikeun digital, budaya, média jeung olahraga (DCMS) geus drafted hiji laporan dampak "Rincian tina designation diusulkeun ngeunaan hiji regulator Inok umur" Wanadri hiji bagian detailing resiko na kelemahan tina larangan pornografi.
Rinci ti janjian diusulkeun ngeunaan hiji regulator verifikasi umur

Dina laporan ieu, pajabat dicatet yén sajaba suprési kabebasan ekspresi liwat "Perda kaleuleuwihan", hukum oge nyieun hiji lingkungan ngaronjat panipuan ngalibetkeun penjahat anu make situs web maok data pamaké.

Ngabayangkeun anjeun hacker nyiptakeun hiji ramatloka sawawa. Ayeuna pikir ngeunaan kumaha eta bakal gampang mun fool sawawa (jeung loba barudak panasaran) ku cara ngahubungkeun aranjeunna naon Sigana mah a verifikasi portal pamaréntah. Sakali disambungkeun ka Gerbang dummy, pamaké unsuspecting anu kakeunaan sagala panipuan jeung meres sukarela nyadiakeun informasi pribadi maranéhna pikeun hacker.

laporan terus ku stressing nu dewasa sarta barudak bisa dilatih di Web Dark tina rahim dimana maranéhna bisa sapatemon varian pornografi leuwih ekstrim jeung disturbing, "Éta bakal moal disebutkeun geus kakeunaan". screenshot handap, ti laporan.

Resiko patali ka assessment dampak

The assessment dampak oge mengakui yén situs web porno tersukses anu dumasar dina AS, nu hartina memang maranehna bakal atoh jadi saluareun jangkauan sahiji hukum Britania. Acan sejen loophole glaring di porno larangan.

Fines sarta hukuman teu ngajaga pamakéna ti breaches pribadina data

di maranéhna sawala tina resiko na saran , RI tina Grup Hak Buka (org) nuluykeun nempatkeun tekanan dina otoritas Britania pikeun sorot nu kudu nguatkeun ukuran kaamanan.

Contona, data ti séktor séjén anu nungkulan data sénsitip némbongkeun yén disincentives finansial basajan teu cukup. Resiko pakait jeung leakage data sénsitip merlukeun pendekatan stricter kana panangtayungan privacy. pengarahan di CITES, contona, protections kartu pembayaran "Émbaran on kartu pembayaran anu ditangtayungan ku standar kasalametan data industri kartu mayar (PCI DSS) dilarapkeun kontrak. Urang kudu protections sarupa sarupa ieu data pisan sénsitip anu bakal dijieun ku usulan ieu. "

Salaku dipedar ku aktivis organisasi, data sénsitip anu geus diungkabkeun teu bisa recalled atanapi santunan nyukupan - ngabalukarkeun pelecehan, ruksakna reputasi atanapi karir, marabahaya psikologi pikeun spouses jeung kulawarga - komo maehan maneh. Pikir tina anggota masarakat LGBTQ anu bisa jadi sidelined ngalawan bakal maranéhanana, ngabalukarkeun kaayaan kulawarga jeung karya dahsyat.

Mertimbangkeun bocor na sidang saterusna tina 11 juta ti ramatloka Ashley Madiun . Puluhan pamaké kakeunaan committed bunuh diri. Rébuan leuwih mibanda ngalaman cilaka sosial jeung karuksakan irreparable mun reputasi . conto ieu teu némbongkeun yén urusan extramarital aya moral, tapi paguneman ieu ngeunaan konsumsi légal tina eusi sawawa - yén unggal sawawa boga hak konsultasi alesan seksual swasta.

nyatana yén gudang online of a clearinghouse data rahasia rahasia kalawan ID dipariksa téh cocog pikeun sagala rupa bencana .

Kumaha carana ngajaga barudak tanpa punishing sawawa

Panangtayungan barudak téh salah sahiji tanggung jawab sosial pangpentingna urang. Taya jalma lumrah bakal satuju. Tapi jalma lumrah gaduh disagreements sah ngeunaan strategi ieu kami nganggo ngajaga eusi objectionable.
ngajaga KidsThe pihak prihatin kedah nyorong pikeun parenthood sabalikna ka parenthood kaayaan nanjung tur nyadiakeun sumberdaya pendidikan, moal hukum carana ngawasan.

Di dieu tilu tips for jeung kolot:

  1. pamakean parabot diadaptasikan ka barudak, kayaning Search Engine Kiddle (Mun anak anjeun nyoba neangan hal questionable, éta censors eusi goréng.)
  2. Ngawas situs dilongok ku barudak sarta ngabejaan aranjeunna anu eusina.
  3. hubungan remen sarta mindeng mibanda anak anjeun dina pangabutuh kaamanan anjeun, privasi sarta ngalaksanakeun online. kaamanan online pikeun barudak - kawas sakabeh bentuk sejen dina kaamanan di alam nyata - dimimitian di imah. Kalawan cinta, disiplin jeung atikan alus.

Emulate modél Amérika kabebasan jeung atikan

pajabat Britania bakal ngalakukeun ogé nyandak kaca notebook AS ngeunaan eta. Amérika Sarikat geus dipigawé pakasaban anu luar biasa dina méré bébas atikan sumber, peraturan na panyalindungan konsumen ngaliwatan Komisi Trade Federal maranéhanana sarta partnerships kuat ku amal jeung organisasi nirlaba lianna kayaning umum rasa Media, anu difokuskeun ngadidik bapa jeung anak.

Sedengkeun Amerika kudu nightmares pangaturan sorangan, eta kudu dicatet yén Amérika Serikat masih gaduh hukum dina kabebasan paling kabuka ekspresi jeung paling éksténsif sadaya nagara. kituna maranéhna boga konci kagok dina pornografi anu bakal ngabahayakeun kaamanan cyber warga maranéhanana.

Sanajan sagala usaha tina konservatif sanctimonious, Amérika Serikat ngawenangkeun warga maranéhna pikeun ngahasilkeun, ngadistribusikaeun jeung lalajo beuki pornografi per kapita tinimbang nagara sejen di dunya.

sumber

Pikeun parenting daya, klik di dieu maca kami Guide definitif pikeun kasalametan barudak online.

sumber; https://www.wizcase.com/blog/anonymously-watch-porn-in-uk/