The trailer panganyarna pikeun Disney urang "The Singa Raja" nyaeta saluareun urang beuki - BGR

Dina taun anyar, ieu bit frustrating ningali jalma clearing kedul diaransemén Hollywood sanggeus diaransemén sanggeus diaransemén. Nelepon kuring kolot baheula mah, tapi resep ningali pilem na TV pinter jeung aslina nembongkeun tibatan bombarded kalawan runtuyan hirup kalawan wates film superhero sarta dihirupkeun ngalarti ku nostalgia keur Fuller House .

Kitu cenah, aya sababaraha iwal mun aturan, jeung diaransemén impending of Disney Live The Singa Raja mangrupakeun conto prima. Disney teases film upcoming pikeun sawatara waktu ayeuna, lalaunan tapi pasti nyieun pikagumbiraeun keur naon pasti bakal sukses resounding. Tadi di poé, Disney ngawanohkeun trailer anyar pikeun The Singa Raja anu sakuduna nyieun rék ngaleupaskeun pilem dina poé 100 atawa Juli 19 2019 janten pasti. Salaku bisa nyangka siaran Disney gedena PPN ieu daptar aktor sora pikeun film téh laju kahiji sarta ngawengku Donald Glover dina sora tina Simba, Pumbaa di Seth Rogen, Beyonce di Nala, John Oliver di Zazu jeung panungtungan. Tapi teu saeutik, James Earl Santang sakumaha Mufasa. Tungtungna, sutradara Jon Favreau.

Pastikeun pikeun lalajo trailer anu tungtungna jeung anjeun bakal diolah kalayan Pumbaa na Timon chanting "singa The saré wengi ayeuna."

Disney geus anyar geus hayu balik, kalawan Dumbo dileupaskeun aya ngeunaan dua minggu Aladin awaiting pelepasan. dina tungtung bulan hareup. The Singa Raja geus resep, éta mana tanpa nyebutkeun yen eta bakal paling suksés tur paling nguntungkeun sadaya remakes Peta hirup urang geus katempo Disney.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR