Apple Watch Series 3 geus pernah geus mirah dina Amazon - BGR

Samemeh indit sarta méakkeun di Apple 400 € (atawa pisan) leuwih pikeun Apple Watch Series 4 anyar, aya hiji killer diobral ayeuna dina Amazon anjeun kudu bener pariksa. Na bener we hartosna. Lalajo Apple Series tina dollar 3 309 (GPS, 42 mm) ayeuna keur diobral kalawan harga dollar 229, nu ngagambarkeun diskon badag 26% na hiji harga pisan low dina Amazon. Upami anjeun hoyong konektipitas sélular, teu masalah: Apple Watch Series 3 (GPS + Cell, 42 mm) mun $ 409 murag kana $ 329 kiwari, ogé rékaman low. Ieu mungkin ngomong sabaraha lila bakal transaksi ieu, jadi butuh hiji ogé saméméh éta telat.

Apple Watch Series 3 (GPS, 42mm)

  • GPS
  • haté sensor optik
  • digital Putra
  • S3 kalawan prosésor dual-core
  • Accelerometer na gyroscope
  • test ngojay
  • watchos
  • perumahan aluminium

Apple Watch 3 runtuyan (GPS + sél, 42 mm)

  • sél GPS +
  • sensor pulsa optik
  • digital Putra
  • S3 kalawan haté dual
  • Accelerometer na gyroscope
  • Swimproof
  • watchos
  • perumahan aluminium

ngiringan tuturkeun kuring @BGRDeals on Twitter janten sadar nguruskeun newest sarta pangahirna dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran sarta kasempetan disponsoran publikasi, mangga ngirim surelek ka disponsoran ku bb.com

Poéna BGR eusi mangrupa bebas tina redaksi jeung iklan jeung BGR tiasa nampi fee beuli s dilakukeun ngaliwatan pesen urang.

sumber gambar: Vogel / AP / Rex / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR