Pangadeg Xiaomi bakal nawiskeun 852 juta euro na bonus tina pakumpulan - PhonAndroid.com

Lei Jun, pangadeg sarta diréktur kiwari Xiaomi, keuna bonus of € 852 2018 juta pikeun taun. A jumlah nu ngajempolan Cina. Pikeun babandingan, Xiaomi dihasilkeun 1,15 milyar dina kauntungan taun ka tukang. Lei Jun mutuskeun pikeun disumbangkeun sakabéh winnings na amal.

Xiaomi ngumumkeun yén pangadeg sarta diréktur, Lei Jun, bakal nyumbang amal sakabeh (sanggeus pajeg) tina boga 852 juta euro bonus keur anjeunna nu ieu dibales dina biasa ku dewan grup pikeun na "Kontribusi" pausahaan, wartoskeun les Échos.

Lei Jun, pangadeg Xiaomi, waives sababaraha ratus juta euro

"The Board téh sadar sababaraha artikel anyar diterbitkeun ngeunaan imbuhan tina manajemen pausahaan"Xiaomi dituduhkeun. A rujukan kanyataan yén loba média Cina adzab ramo sums astronomi kapangaruhan ku sababaraha inohong anu buta éléktronika di bulan panganyarna, bari eta geus diterbitkeun hasil lackluster, kaasup declines jualan di Cina.

Baca ogé: Xiaomi tungtungna bakal ngurangan jumlah Iklan bangor di smartphone na

Lantaran kitu reuwas komo indignation, nalika tokoh diumumkeun ka 852 juta. Utamana salaku grup dihasilkeun 1,15 milyar dina kauntungan dina 2018. Pangadeg pausahaan bakal pulih leuwih ti 75% tina kauntungan pikeun sorangan. Xiaomi jaminan pikeun membela nu Lei Jun henteu nampi sagala gaji di 2018, sarta yén "ukur" bonus nu dileler.

Ieu kituna kudu ngalakukeun tanpa guna nenangkeun jin. Tapi teu salempang, eta sakitu legana tetep kumaha ningali manehna datang. Antara sharing sarta dibagikeun taun Xiaomi, anjeunna téh kapala hiji pakaya kira 9,8 milyar.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.phonandroid.com/le-fondateur-de-xiaomi-va-offrir-ses-852-millions-deuros-de-bonus-a-des-associations.html