Galaxy S10 anyar anjeunna nyorong urang ningali dina iPhone

Sanggeus Galaxy S9 nu teu robah teuing ti miheulaan na, Samsung geus mekar nyata leuwih modél andalannya na. Tinimbang test Galaxy S10 - ieu téh smartphone hébat, hatur nuhun deui - dieu Éta warta yén bray perhatian urang jeung urang hoyong ningali di iPhone.

The ultra sudut lega kaméra

Warta pangbadagna ti Galaxy S10 nyaéta kaméra na. Bari S9 kungsi modul tunggal di pungkur (dina modul ganda S9 +) nyaéta urutan tina tilu modul nu ngahias deui tina S10 na S10 +.

Teu eta bit ridiculous, multiplication ieu sensor / gol piksel nalika Google nembongkeun kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun pembuatan prowess sareng alat tunggal (jeung dosis alus IA)? Ogé euweuh.

Mun aesthetically komo prakna bisa rail ngalawan string ieu gol - stasiun mana anjeun tiasa nyimpen ramo Anjeun - multiplicity maranéhanana boga versatility unmatched. Keur Galaxy S10 tilu modul keur loba perspéktif béda:

  • baku modul: 26 mm, f / 1,5 mun 2,4, 12 MP sensor
  • zum modul 2x 52 mm, f / 2,4, 12 MP sensor
  • ultra sudut lega modul 13 mm, f / 2,2, 16 MP sensor

Ieu ultra lénsa sudut lega, nu ngarebut tahap anu leuwih lega, nu anyar. Kuring kudu nyebutkeun yén saméméh try, Kuring teu nyangka ngagunakeun eta salaku loba dina dua minggu ti pamakéan. Aya pangaruh novelty undoubtedly muterkeun - anjeun terang, pangaruh ngajadikeun anjeun nganggo Animojis pikeun sababaraha menit ... sateuacan poho aranjeunna - tapi teu wungkul. modul ieu teu gimmick a.

Galaxy S10 - ultra sudut lega
iPhone jingjing - baku optik

The ultra sudut lega nyadiakeun kasempetan kreatif anyar jeung sanajan ngan praktekna. Teu cukup pandang photograph sakabéh pamandangan? Kurawa, abdi switched pikeun tujuan nu leuwih gede ti hiji pat dina layar toél. Conto dihandap ku tugu jeung konsér a.

Tilu optik Galaxy S10: ultra sudut lega, baku zum na 2x.

pendekatan ieu oge mangpaat pikeun hadé ngagambarkeun vastness sahiji bentang hiji. Aya tangtu loba aplikasi iPhone pikeun ngahontal leuwih atawa kirang konvensional panorama (Google Street View hiji), tapi lajeng shot tunggal nyaeta cukup pikeun meunangkeun shot Heboh.

Tilu optik Galaxy S10

modul sudut lega ultra ieu teu sampurna, eta dibangkitkeun loba noise digital di lingkung poék jeung distorsi penting (hiji pilihan pikeun ngurangan otomatis, éta teu diaktipkeun dina gambar di luhur) tapi bener pantes aya. Kuring gancang meunang dipaké pikeun mibanda pilihan katilu ieu, Kuring nyaho kuring bakal sono sababaraha kasempetan on iPhone. Pikeun pencinta fotografi nyaéta a windscreen di kirang mun ngalereskeun smartphone Na. Keur uninitiated, ieu kasempetan anyar signifikan.

ngecas ngabalikkeun

Galaxy S10 boga hal tungtungna ngayakinkeun jalma anu horéam ngecas nirkabel. Kusabab enya, aya alesan teu resep tipe ieu ngecas: éta laun ti ngecas kabel; eta masih merlukeun plugging carjer hiji tempat; sarta eta imposes sagelas deui beuki rapuh ti logam.

The novelty tina ngarobah Galaxy S10 témbong téh alatan kamampuhna pikeun jadi sorangan pangecas nirkabel. Lamun geus poho sambungan kabel disambungkeun nonton anjeun atanapi headset Bluetooth anjeun, henteu masalah, nempatkeun aranjeunna dina tonggong smartphone pikeun sababaraha menit sarta maranéhanana baris manggihan jus. Di dieu di panungtungan nu ngecas sabenerna nirkabel!

Pikeun hiji alesan atra tina konsumsi kakuatan, anu PowerShare Wireless teu bisa dipake terus fungsina, Anjeun kedah ngaktipkeun eta piecemeal dina panel potong kompas. A dipilampah ku ilustrasi tepat bari diperlukeun nempatkeun aksésori dina puseur telepon.

Aya résiko tina kasalahan, sajaba layar atawa aksesori LED nu hurung, hiji LED dina tonggong Galaxy S10 jeung sora bip confirms arus ngecas.

fitur PowerShare nirkabel merlukeun sahenteuna 30% tina batré jeung eta otomatis pareum sanggeus 30 detik lamun euweuh aksésori nu dideteksi.

muatan sabalikna ieu teu ngaganti pamakéan hiji batré éksternal salila weekends lila, tapi ampir assured of salawasna ngabogaan asesoris roadworthy. Éta ogé bisa mantuan ngecas bit smartphone sejen. Kanyataanna, paling produk Qi bisa reloaded kitu. Ieu digawé jeung dulur kami diusahakeun: perumahan Wireless of AirPods jingjing iPhone jeung Smart Batre Case pikeun iPhone jingjing. Aya hiji mahiwal, Apple Watch, nu teu sapinuhna cocog sareng standar Qi, hanjakalna.

The kiyeu leutik

Produsén Korea éta fun geulis tina kiyeu teh iPhone X, tapi naon anjeunna ngajukeun dina gilirannana pikeun maksimalkeun pungsi ukuran layar? Dina Galaxy S10 nyaéta liang. Pintonan boléd anu ditinju ngan cukup keur hayu némbongan kamera hareup (nu S10 + boga liang badag pikeun nampung dua gol).

wallpaper standar téh darker di pojok kanan luhur, jadi nu gelembung ampir halimunan. subterfuge Ieu kumaha ogé teu perlu poho, kami daék mayar leuwih perhatian kacida gancangna.

The kiyeu tina iPhone ogé poho sanggeus bari, tapi lamun anjeun tiasa nyimpen alat Apple jeung samping Samsung ku samping, kawijaksanaan liang di ngabandingkeun atra.

Kami teu kedah hilap yén lamun iPhone boga lekukan jadi pamingpin téh sabab boga runtuyan komponén nu tangtu jawab raray ID. Galaxy S10 boga téhnologi pangakuan raray sakumaha maju.

Sarta integrasi tina gelembung on miskin Galaxy S10. Android behaves kanyataanna saolah-olah aya hiji lekukan di tengah, aya tilu ikon ngeunaan aktip up dina sisi kénca bar iber, sanajan aya kamar nempatkeun deui (nu ikon ··· nyaeta keur tanda yén bewara sejenna anu hadir).

jéntré estetika sejen, jandéla ieu henteu dipuseurkeun di jangkungna dina bewara bar. Bari bagéan di luhur geus dipisah ti tungtung telepon, dasarna némpél handap bar. Éta trifle a, abdi ngaku, tapi trifle a ungainly. imperfection ieu teu némbongan mana untungna aplikasi geus beuki biasana ngalembereh bewara bar di panganteur maranéhanana.

modeu wengi

Galaxy S10 boga pungsi nu pamaké ios anu nungtut hue sarta ceurik mun Apple pikeun taun: a modeu peuting. Dina ketok on hiji ikon dina panel potong kompas, antarbeungeut tina sistem pindah tina bodas kana hideung. modeu Ieu ogé bisa otomatis ngaktipkeun di Panonpoé Tilelep atawa dina waktu dipilih sacara manual.

Sajaba elemen sistem panganteur, kawas bewara atanapi keyboard, utama Samsung Aplikasi ngadopsi latar lengkep hideung (anu ngajadikeun eta sampurna dina layar boléd): Setélan, Phone, Messages, Email, payil abdi, Calendar , Kontak ...

Samsung browser otomatis bakal moekan jaba malah. Anjeunna tumaros sagemblengna asin. kauntungan éta gawéna kalayan ramatloka nanaon. downside teh nya eta teu saperti padika 12.1 Safari on Mac dumasar kana karya rai sahiji situs, hasilna tiasa acak, sanajan kuring teu aya bewara naon masalah nu tangtu.

modeu wengi kirang capé panon kuring nalika kuring kasampak di Galaxy S10 telat peuting, di kamar jeung saeutik atawa euweuh lampu. Kuring manggihan eta jauh leuwih éféktif batan mode Peuting Shift ios.

Sanajan kitu, hiji watesan utama. Kusabab ieu fungsi mantel Samsung, teu fitur baku tina Android, tampilan ieu teu dianggo kalayan sagala aplikasi. Anjeunna teu bisa moekan hiji aplikasi pihak, atawa ngaktipkeun mode wengi lamun eta geus. Ieu bisa jadi Android Q nu generalize mode poék ka sadaya aktip pikeun platform nu.

Dina lulus, urang kedah ngabagéakeun leuwih umum overlay nu anyar Samsung Hiji IU. Saatos kitu sababaraha taun, produsén geus tungtungna junun nyieun hiji wrapper nice ngagunakeun tur leuwih merenah ti Google Android sababaraha aspék.

Salian modeu peuting, IU Hiji hususna nyadiakeun antarbeungeut langkung usable dgn hiji leungeun. Daptar pesen, setélan atawa kontak deui dimimitian di tengah layar tur tombol konci nu lokasina di bagean handap layar.

Ku ngan saukur nempo Potret layar ieu, urang bisa mertimbangkeun yén ieu wasted spasi, tapi ieu teu rarasaan yen kuring kudu make. Mun kuring rék ningali SMS pangkolotna, éta leres yen eta nyokot ngagugulung anu kuring henteu ngalakukeun on ios, tapi tulisan panganyarna, leuwih Abdi paling gampang ngabales, aya leuwih diaksés nepi jempol abdi .

dicindekkeun

Aya absentee kasohor dina daptar kami tina signifikan anyar Galaxy S10 ieu sensor sidik na terpadu di layar. operasi na éta pisan erratic dina minggu kahiji sarta satengahna pamakéan. Kuring mindeng kapaksa nyandak kuring dua atawa tilu kali eta gambaran mah dipikawanoh. Ieu kirang masalahna ayeuna - Kuring henteu weruh lamun memang ieu alatan boga anu kuring manggihan "katuhu" cara nempatkeun ramo kuring atawa sénsor sorangan - tapi kurang gancang tur akurat sakumaha Touch ID heubeul.

Nu sidik maca dina layar OnePlus 6, Mana ngoperasikeun hiji téhnologi béda (sensor optik ngalawan sensor ultrasonic), henteu ngakibatkeun gangguan sapertos kuring. Lamun éta kirang wijaksana (sakuduna nyaangan ramo ka beroperasi), eta oge leuwih éféktif ti mimiti. Bisi wae, abdi resep nyanghareupan ID, leuwih dipercaya jeung transparan.

Pamustunganana, kalawan sakabeh mangpaatna, nyaeta naon nyerah iPhone anjeun kana Galaxy S10? Pasti moal, iwal mun hoyong switcher of ios Android. Ku kituna, Galaxy S10 nyaeta undoubtedly salah sahiji pangalusna smartphone Android dina pasaran - salah sahiji nu leuwih mahal teuing 909 €Malah lamun harga bakal lungsur gancang.

Tapi ngan hitungan bulan saméméh iPhone ngéléhkeun inovasi ieu. The ultra sudut lega? Éta ogé bisa jadi bagian tina kaméra triple sakuduna dituju nu digitus model anyar dina bulan Séptember. Ngabalikeun ngecas? IPhone generasi saterusna bakal dilengkepan accu gedé mun akun pikeun pamakéan tambahan ieu. Mode wengi? Anjeunna tungtungna lumangsung di ios 13. The kiyeu pangleutikna? Apple tur mitra na eta bakal dianggoSanajan kitu eta bisa jadi taun ieu.

Samsung sateuacanna ieu teu ilahar. Galaxy éta tahan cai, cocog sareng ngecas nirkabel sarta fitur taun boléd saméméh iPhone, kaasup (kontras, iPhone éta kahiji ngarasakeun sensor a sidik dipercaya sarta processor bit 64, antara séjén).

Naon rada anyar éta Samsung téh kiwari payun ku produsén Cina, Huawei dina pikiran. éta Dikawinkeun Pro 20 ushered dina Oktober panungtungan ultra sudut lega lénsa, ngabalikeun ngecas na sensor sidik dina layar. Numutkeun kapala Samsung Mobile sorangan, Inovasi nyaéta konci pikeun tetep pamingpin dunya. Nyanghareupan Huawei nu kabuka nyiar tempat kahiji, Samsung kudu unggul dina taun datang - na Apple ogé dina waktos anu sareng.

Artikel ieu mimiti mecenghul di: HTTPS: //www.igen.fr/android/2019/04/les-nouveautes-du-galaxy-s10-quil-nous-presse-de-voir-dans-liphone-107486