Linda Hunt, salah sahiji artis paling rongkah jeung paling emblematic, 74e celebrates ultah na!

Lydia Susanna Hunt (hadé dipikawanoh ku ngaran panggung nya Linda Hunt) pasti saurang aktris iconic, sanggeus dibéntangan di sagala rupa kalungguhan di televisi jeung téater. Tapi aya runtuyan tipi nu teu bakal jadi matak tanpa eta - NCIS Los AngelesKalawan Chris O'Donnell, Peter Cambor, sarta loba batur.

Cai mibanda geus 74 taun!

Bisa oge 2 April nyaéta poé kawas naon séjén pikeun anjeun, tapi pikeun Linda Hunt, éta ultah na! Sanggeus lalampahan panjang, béntang nu nu dina daftar A béntang, kapaksa 74 taun. Na, mugia, eta bakal tetep jadi di bentuk hébat salila sahenteuna satengah umur éta.

Hunt hirup di Hollywood, California jeung pendamping na saprak 32 taunKaren Kline, sarta duanana dipikaresep ngagungkeun sapoé jadi samping anu luar biasa ku samping!

Ratusan fans cinta peran na jadi masterfully diinterpretasi, guyonan mawa hinaan jeung total WS Rendra dina seni behaving dina layar.

Éta naha maranéhanana éta jadi loba buru ka congratulate!

Naha anjeun terang yén ikon Linda Hunt janten baé heula meunang hiji Oscar pikeun maén hiji anggota lawan jenis, éta Billy Kwan, éta embodied di taun hirup pibahyaeun ? Senang ultah ka aktris geulis tur Sarbini!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR