LinkedIn geus ditambahkeun réaksi Facebook-gaya - BGR

Ieu teu kusabab Facebook anu immersed dina skandal burgeoning ti pesaing na tos rengse malire operasi sahiji jaringan sosial pangbadagna di dunya - atanapi anu sipatna imun jeung godaan pikeun nyalin sababaraha ciri dasar na. Contona, LinkedIn ngan ngumumkeun naon jumlah ka sorangan ikon gaya Vérsi emoji miboga Facebook, anu ngagambarkeun cara leutik mun gancang ngabales pesen.

Tangtu, kana jaringan sosial pikeun professional teu ngabandingkeun set anyar réaksi diterbitkeun dinten anjeunna ngumumkeun hiji nurun unggeuk ka ikon emoji réaksi gaya nu Facebook geus ngawanohkeun ka tukang taun. Tapi, éta hésé sono pangaruh, sarta éta pasti moal hal urang tingali unggal dintenna - jasa sejen via Facebook, sabalikna sabalikna biasa.

Anjeun tiasa nempo sadaya réaksi ikon anyar. Di luhureun suratna, sakumaha dipedar via LinkedIn pos blog parusahaan pamaké menta eta bari.

sumber gambar: LinkedIn

"Salah naon urang sadayana ngadangu rutin éta rék leuwih ekspresif hartina" Resep "ka minuhan rupa seratan nu katingali dina feed anjeun," berbunyi suratna. "Dina waktu nu sarua, anjeun geus ogé ngawartoskeun urang yen mun anjeun nyebarkeun on LinkedIn, rék leuwih hartina anjeun ngadangu tur ngartos naha batur diaku naon nyebutkeun.

"Éta pisan sababna naha dinten urang nu dimimitian nyebarkeun hiji set réaksi on LinkedIn, nu mere Anjeun leuwih cara komunikasi gancang sarta constructively. "

Kasadiaan réaksi ieu, nu kaasup ikon anu nganyatakeun sagala jinis émosi kayaning "qurban", "topics" jeung "panasaran". ngawitan bentang kiwari sarta bakal aya di sakuliah dunya keur pamaké LinkedIn dumasar dina bulan datang dina web na platform mobile sahiji layanan. jalan parusahaan ceuk éta bakal dianggo - sakali anjeun boga ciri, ngan mencet ikon "Resep". Dina desktop nu, hover leuwih ikon "Resep" lajeng milih réaksi anjeun diantara pilihan mungkin.

sumber gambar: Isopix / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR