Singa Club: Choupo-Moting dina kacilakaan

Kameroun internasional, biasana pisan sepi, ngagaduhan sesah waktos. Kamari, anjeunna korban kacilakaan dina waktos nuju latihan kanggo Camp des Loges. Pencét Perancis, anu saprak éta mumusuhan ka dinya, terus janten galak. Anjeunna dieureunkeun sanggeus ngéléhkeun nu numpakan kandaraan, sateuacan neraskeun jalan sanggeus mastikeun yén perwira administrasi PSG éta dina leungeun pikeun ngabéréskeun formalitas.

Carita lequipe.fr

Di pusat perhatian, malem Minggu di draw PSG ngalawan Strasbourg (1-1), salila manehna mencetak lajeng dicegah tujuan Christopher Nkunku, Eric Choupo-Moting ngumpul kasulitan: Kemis ieu nuju 10 h 30 di Saint-Germain-en-Laye, panyerak Kamerun geus asup dina tabrakan sareng nu numpakan kandaraan sejen. Kajadian éta lumangsung dina Présidén Kennedy Avenue, jalan saarah nuju ka Camp des Loges, pusat pelatihan di PSG.

Choupo-Moting pencét mobil sateuacanna kalayan mobilna. Supir dibawa saur ku patugas pemadam kebakaran sanggeus ngeluh tulang tonggong cervical. Dina waktu kacilakaan éta, Jaime Teixeira, diréktur Camp des Loges sareng leungeun katuhu tina diréktur olahraga Antero Henrique, dituturkeun Choupo-Moting. Anjeunna ngurus paperwork sareng nyarios ka pamuter anjeunna tiasa angkat.

Sumber: Camfoot

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/11/lions-en-club-choupo-moting-implique-dans-un-accident/