Singa Club: Choupo-Moting dina kacilakaan

The Kamerun internasional, pisan sepi biasana ngalaman periode hésé. isuk ieu aya kacilakaan di jalan ka sési latihan tina Camp des Loges. Pers Perancis, nu manehna geus mumusuhan, terus na relentless. Anjeunna dieureunkeun sanggeus nganiaya nu numpakan kandaraan hiji, sateuacan neraskeun on jalan sanggeus mastikeun yén administrasi PSG éta dina leungeun pikeun ngabéréskeun formalities.

Carita lequipe.fr

Di puseur perhatian dina Minggu wengi nalika jieun PSG ngalawan Strasbourg (1-1), di mana manéhna ngoleksi gol na dicegah Christopher Nkunku Eric Choupo-Moting accumulates gangguan: Kemis pikeun 10 30 pm di Saint-Germain-en-Laye, striker Kamerun diasupkeun tabrakan jeung nu numpakan kandaraan sejen. clash lumangsung Avenue Présidén Kennedy, hiji hiji arah jalan ngarah kana Camp des Loges, anu pusat latihan PSG.

Choupo-Moting pencét jeung mobil-Na dina mobil payun. supir ieu dirojong ku patugas pemadam kebakaran sanggeus complaining tina beuheung. Dina waktu kacilakaan éta, Jaime Teixeira, diréktur di Camp des Loges na panangan katuhu nu manajer tim Antero Henrique, Choupo-Moting dituturkeun. Anjeunna nyandak ngurus paperwork jeung ngawartoskeun pamuter anjeunna bisa buka latihan.

Sumber: Camfoot

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/11/lions-en-club-choupo-moting-implique-dans-un-accident/