Manifestasi 5 April: SDF condemns killings pulisi sanggeus dispersal of démonstran

Dina hiji pernyataan, anu hareup pikeun safeguard of Demokrasi (FSD) condemns kekerasan lumangsung sanggeus dispersal of ngumpul dina Bamako, kaasup scuffles sabudeureun tinggal Perdana Menteri urang. Dina waktu nu sarua, di FSD deplores pamakéan kaleuleuwihan sarta disproportionate gas cimata ku pasukan kaamanan anu misi primér nyaéta pikeun ngajaga urutan tinimbang sow karusuhan.

The populér leumpang Nioro du Sahel diayakeun dina dinten anu sami oge hiji kasuksésan hébat. Hiji Bouille Haidara unprecedented nyandak nuju sahiji acara anu demonstrate tekad sarta komitmen ngalawan governance goréng. The SDF ngabagéakeun aktivis na pikeun partisipasi aktif maranéhanana di acara di Bamako na Nioro du Sahel.

The SDF condemns nu kekerasan anu lumangsung sanggeus dispersal of rally dina Bamako kaasup scuffles sabudeureun tinggal Perdana Menteri urang.

The SDF deplores pamakéan kaleuleuwihan sarta disproportionate gas cimata ku pasukan kaamanan anu misi primér nyaéta pikeun ngajaga urutan tinimbang sow karusuhan.

The SDF niatna condemns pamakéan gas cimata ngalawan Zawiyya hamalliste of Niaréla dimana ratusan casings gas cimata anu kapendak ku umat Islam. Tilu luka anu dirékam.

Nuju Pencét House, mobil ieu ngaliwatan granat target, shattering kipas kaca nu. akuntabilitas pamaréntah téh total di excesses repressive nu ngalakukeun sanajan teu tempat cadang ibadah.

SFD Ujang Kapala Nagara nyokot ukuran tina ancaman kana Mali jeung pikeun ngeureunkeun invective na insinuations perlu.

Trojans terorisme, musuh internal anu ngayakeun tokoh agama atawa politikus atawa ratusan rébu tina Malians anu geus dikedalkeun 5 April.

Trojans terorisme, anu governance goréng jeung pamingpin mired di korupsi jeung governance goréng. Aya moal suksés dina merangan aksi teror tanpa governance éléh.

The SDF nyaéta panggero pikeun ngadegna hiji satru lega sadaya pasukan demokratis jeung simpen Mali.

Sun Weekly

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/manifestation-du-5-avril-le-fsd-condamne-des-bavures-policieres-apres-la-dispersion-des-manifestants