Netflix kudu channel radio sorangan SiriusXM dimimitian Senén - BGR

Netflix dinten ngumumkeun hiji perjangjian anu bakal mawa eusi buta streaming ka publik pausahaan média séjén ku langganan, muka hiji outlet mun Netflix ngaliwatan hiji médium anyar: radio.

Netflix na SiriusXM ngagabung. Netflix mangrupakeun ranté tina permanén Comedy lulucon nu bakal disiarkeun sacara éksklusif di SiriusXM sarta bakal disiarkeun dina 93 ranté tina jasa radio. Netflix geus pasti dikembangkeun leuwih taun a

Ieu bakal dibuka dina 15 April anjeun tiasa ngadangukeun parabot Netflix featuring dulur ti Adam Sandler ka Aziz Ansari, Chris Rock, Jerry Seinfeld, Ricky Gervais, Sarah Silverman sareng nu sanesna. Sarta sajaba disiarkeun extracts bakat komedi husus dikonfirmasi, saluran anyar bakal disiarkeun bahan ti program husus hareup dedicated ka nangtung-up anu bakal ngamimitian munggaran dina channel ieu, maturan palanggan SiriusXM tiasa ngadangukeun eusi anyar sateuacan keur disiarkeun dina Netflix. 19659003] Sajaba ti éta, Netflix mangrupa lulucon a bakal disiarkeun excerpts of komedi Obrolan nembongkeun buta siaran kontinyu, sarta kandungan lianna nu patali jeung komédi. " Netflix mangrupakeun guyonan radio on SiriusXM audio baris kami extension komedi stand-up disiarkeun dina Netflix-unggul pangajén, "ceuk Ted Sarandos, diréktur eusi tina Netflix dina hiji pernyataan. Ieu sahenteuna hiji percobaan metot dina bagian tina bisnis na.

streamer tetep salah sahiji pamaén, upami sanes, pamaén dominan dina perang eusi video dina hiji waktu lamun bentang geus kungsi pegat - atawa kalapa. . Pausahaan terus ningkat belanja sarta nampa aliran tunai négatip diturunkeun therefrom, éta balik babarengan jeung milyaran dollar spent dina susunan seri televisi anyar jeung pilem anyar, sajaba lisénsi ti eusi ti pihak katilu. stasiun radio anyar ieu bisa ditempo salaku jenis kandaraan marketing pikeun layanan, anu bakal nyanghareupan kompetisi anyar ti Apple jeung Disney, hususna, jeung tawaran anyar datang ka video streaming.

Ngeunaan Netflix radio channel anyar, pengumuman dinten ieu ogé nunjukkeun yén senar bakal ngawengku hiji acara sapopoé aslina. Hiji acara anu ciri selebritis sémah sarta comedians anu ngabahas budaya pop jeung acara utama dina sapoe, sadaya dirékam di studio sahiji SiriusXM di Los Angeles.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR