Jalma: Tungtungna wangsit! Sigana mah Serena Williams geus diumumkeun ku gender kacilakaan tina orok Sussex

Sedengkeun Duchess of Sussex ieu gancang approaching tanggal alatan anak, perangna ngeunaan gender orok nya raged kantos. Fans dibagi, sababaraha nyebutkeun yen éta budak hiji jeung nu lianna meureun nya éta tina ngalamun.

Baca ogé: Naon barudak Meghan na Harry dibagikeun kalawan Brad jeung Angelina: aranjeunna salah jeung kulawarga sami!

Le pangeran Harry tadi samemehna confided yén manéhna hayang boga awéwé lian di kulawarga mangsa wisata di Australia, anjeunna ngungkabkeun yén anjeunna ngaharepkeun yén orok nya geus ngalamun.

Sarta eta bakal sigana yen nya hayang sumping leres!

Jenis orok ngahaja wangsit?

lukisan indit gélo handap wawancara panganyarna Serena Williams : Éta sigana yén pamuter ténis kawentar geus ngahaja wangsit nu gender sahiji orok Sussex.

Salila ceramah sareng E! wartos anjeunna ditaros Serena méré nasihat pikeun sakabéh ibu, naon jawab olahraga kawentar:

Nampa kasalahan anjeun sarta ulah coba janten sampurna. Simkuring meunang tebih teuing tekanan.

Manehna lajeng ditambahkeun:

kabogoh abdi hamil, sarta manehna ngomong: "anak kuring bakal ngalakukeun nu", kuring kokotéténgan na mah cenah "No, manéhna moal ngalakukeun".

Serena manehna tuh make kecap "deui"? Sumuhun, tanpa ragu a!

Baca ogé: A dewi leres! Serena Williams pakéan Oscar luhur di Armani Privé keur cut sampurna

Ieu "kabogoh hamil" sigana antosan gadis saeutik. Urang bisa nyebutkeun kalawan kapastian yen eta spoke ogé Meghan tapi loba jalma yakin yén ieu "sobat" dina sual memang nu Duchess of Sussex.

Mun pasangan karajaan estu ekspektasi ngalamun, naon ngaran anjeunna bakal masihan deui? Diana is di luhur daptar, dituturkeun raket ku Victoria, Alice jeung Elizabeth.

Bisi wae, urang baris terang kabeneran dina jangka waktu nu moal!

Baca ogé: jenis Fluidity: Meghan Markle jeung Pangeran Harry bakal ngangkat anak maranéhanana tanpa stereotypes génder

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR