Jalma: "Kuring boga salaki paling éndah Bumi" lamun Sibeth Ndiaye buku ngeunaan lalaki nya!

Wanda Jalma, anu 31 Maret Sibeth Ndiaye, kapribadian kalangkang nu geus jadi dipikawanoh di 2014 pikeun peran aktif na di pamilihan Emmanuel Macron salaku Présidén Républik Perancis, diasupkeun ka lampu: manehna diangkat Sekretaris Nagara jeung Perdana Mentri jeung juru carios pamaréntah. Dina kolom Le Parisien, manéhna confided ngeunaan kahirupan kulawarga nya jeung pentingna salakina dina menata karirna. Wanda Tim speaks!

Urang ngawartoskeun maneh sawatara poe ka tukang Wanda Peeps. Sibeth Ndiaye, Perancis asalna Senegalese, diangkat ku Emmanuel Macron éta pisan pilih pos Sekretaris Nagara jeung Perdana Mentri jeung juru carios Pamaréntah. Dina hiji wawancara jeung koran Le Parisien, manéhna dikedalkeun haté muka, praising pentingna salakina dina pilarian of kasaimbangan antara kahirupan kulawarga nya jeung karya.

Ku kituna lamun manéhna Talks About salakina ngaranna Patrice Roques kalayan saha baé indung tilu barudak (kembar of 7 taun sarta budak tina 4 taun) Sibeth Ndiaye employs kecap tina puji:

Patrice Roques

"Salian ti gaduh salaki paling éndah Bumi, abdi teu terang kumaha Abdi geus kapanggih kasaimbangan a. Anjeunna sapuk pikeun nyimpen karir nya tunda heula keur taun. Kami ogé di ni'mat hiji pangakuan gede tina cuti parental pikeun lalaki [loba personalities Perancis ogé anyar geus kalibet dina ieu rasa]. Sateuacan narima éta Spokesperson urang Kantor, abdi hesitated. Kuring wondered lamun kuring bisa ngagabungkeun dua. Tapi oge cenah mah sugan bisa ngawula ka salaku conto. Kawas indung kuring, hakim, éta keur kuring jeung kuring tilu sadulur anu sagala dijieun amprok alus ".

Timbalan General Manajer dina hiji pausahaan perumahan publik, Patrice Roques henteu ragu maén "dads modern" tapi ogé pikeun relativize Sibeth lamun pamajikanana geus overwhelmed ku jadwal na. Ieu Ndolo nyata lajeng Wanda Peeps! Taya Bep boe boe!

Kumaha anjeun manggihan nu kasaksian tina syukur tur cinta Sibeth Ndiaye ka salakina?

CB

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.jewanda-magazine.com/2019/04/people-jai-le-mari-le-plus-merveilleux-de-la-terre-quand-sibeth-ndiaye-se-livre-sur-son-homme/