Ampir 195 juta FCFA pikeun aktor agropastoral wewengkon Cameroonian of Adamawa



(Investasi dina Kamerun) - 59 aktor agro di wewengkon organisasi Adamawa di bagian kalér Kamerun, ngan narima jumlah sakabéh 194,7 juta francs CFA, salaku bagian ti fase kelestarian kaala saing Program perbaikan kebon kulawarga agropastoral (AFCEA).

Dibiayaan on dana C2D ti pamaréntah Perancis, Program ACEFA boga tujuan pikeun ngarojong proyék dijalankeun ku aktor agro, ku pintonan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung panghasilan.

Dina aturan operasi program pamaréntah ieu, waragad ieu mangrupakeun antara 500 000 na 6 juta francs CFA pikeun golongan produser layak, sarta antara 5 juta francs CFA na 30 juta francs CFA pikeun organisasi profésional.

BRM

Maca deui IEUH