Ménta dua Sonos speaker na hiji kartu kado Amazon pikeun $ 30 pikeun kirang ti harga hiji spiker rival - BGR

Sonos geus ditandatanganan runtuyan meta bisnis santun ieu Hideung Jumaah, tapi aya salah sahiji hususna anu favorit urang. Pikeun ngan $ 298, anjeun bisa meunangkeun dua lembar diatur kalawan Sonos Play: Kartu kado 1 Amazon pikeun $ 30 . Ieu dua speaker nirkabel kalayan sora luar biasa tur kartu kado Amazon bébas pikeun $ 30 sahanteuna hiji spiker Apple HomePod ... malah sanggeus Apple geus motong harga! nawar ieu mungkin geus dimimitian dina Hideung Jumaah taun ka tukang, tapi nyaeta masih aya dina situs Amazon, lajeng maén game salami anjeun masih bisa.

Highlights tina kaca produk:

  • Jalan jeung paréntah sora pikeun Alexa (kaméra Alexa dijual misah)
  • Eusian dua kamar misah jeung musik béda atawa numbu aranjeunna babarengan pikeun ngadéngé lagu sarua dina duanana. Alus Sakuliling speaker kana home theater Anjeun Sonos ogé
  • serbaguna na ci adjustment. Nempatkeun eta dimana rék sarta ngarasakeun euyeub, jenuh
  • Posting sagala jasa musik favorit anjeun kawas Amazon Music Unlimited, Spotify, Pandora, Apple Musik jeung leuwih
  • setelan Wi-Fi gampang 10 menit. Taya masalah Bluetooth papasangan atawa interruptions
  • Sambungkeun nirkabel ka Sonos speaker bagian séjén dina urutan rék dilegakeun sistem audio domestik nalika siap

jeung ngurus pangalusna anu urang manggihan di Web teh.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran sarta kasempetan disponsoran publikasi, mangga ngirim surelek ka sponsorisé@bgr.com

Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung iklan, sarta BGR bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan tulisan urang.

sumber gambar: Sonos

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR