Resep patacones Venezuelan na Colombian - Ngaronjatkeun Kaséhatan Anjeun

Ieu préparasi asin pisan wawakil gastronomy Karibia. Aya patacones Venezuelan tapi ogé Kolombia, Kosta Rika sarta malah Haiti.

Ieu intrigues anjeun? Ulah ragu jeung di dieu Kang kumaha carana nyiapkeun lezat patacones Venezuelan na Colombian, disebut oge tostones. Tur nyegerkeun palate anjeun kalayan resep bergizi. Naha Éntri, hiji inuman nu ngandung alkohol saacan tuang atawa dinner lezat, piring bakal salawasna nyieun gambaran alus!


Undoubtedly euyeub di serat, pisang ngajaga ngalawan gastritis, Kabebeng tur nyeri cerna.

Sajaba ti éta, alatan kandungan tinggi na vitamin B6, éta ngaronjatkeun defenses tur mantuan ngalawan hipertensi ku magnésium sarta kalium dina kuantitas.

Ku kituna, anjeun siap? Urang baris nyiapkeun patacones Venezuelans jegud tur Colombians.

patacones Venezuelan

bahan

  • A lemon (20 gr)
  • 1 ciwit uyah
  • A wortel (20 gr)
  • A lada saeutik
  • 1 ciwit gula
  • a cau héjo (30 gr)
  • sunflower minyak 1 liter
  • 200 gram engkol atawa engkol
  • 2 teaspoons mayonnaise (20 gr)
  • 1 teaspoonful of mustard (10 gr)


siap-siapna

  1. Kahiji, mesek cau jeung potong buah ukuran sedeng. Fry leuwih panas medium 5 menit atawa nepi ka browned.
  2. Lajeng, solokan ogé ngaleupaskeun kaleuwihan cairan sarta rarata aranjeunna kalayan bantuan dewan a.
  3. Lajeng nempatkeun éta deui seuneu dina minyak panas dugi emas tur garing. Solokan jeung cadangan.
  4. Samentara éta, ngumbah engkol ogé bodas atawa engkol jeung potong buah pisan leutik. Ngilu wortel jeung campur dua bahan.
  5. Lajeng nambahkeun mustard, mayonnaise, jeruk nipis, a ciwit uyah, gula jeung cabé. Salad Ieu bakal dilayanan on patacones.
  6. Tungtungna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahias kalawan mayonnaise atawa saos tomat ditambah kéju grated. Tur ayeuna, anjeun saena patacones Venezuelan euyeub!

Baca ogé: resep nikmat 3 pikeun cau beureum

Patacones Colombian sapi Stew

bahan

  • A ciwit bawang bodas puree
  • A ciwit tinaoregano
  • Uyah jeung cabé secukupnya
  • A ciwit tina cabé
  • A bawang bodas (30 gr)
  • 4 tomat beureum (150 gr)
  • 250 gram chives
  • 8 pisang héjo (200 gr)
  • 500 gram daging sapi tenderloin
  • 1 cup lager (330 ml)


Persiapan patacones

  1. Kahiji, mesek cau jeung potong buah ukuran sedeng.
  2. Lajeng tumis potongan cau dina minyak nu leuwih panas sedeng dugi browned.
  3. Lajeng, dina dewan a, naksir aranjeunna dugi aranjeunna buleud sarta kaperluan.
  4. Nempatkeun pan deui dina saban gigir.
  5. Tungtungna, solokan jeung tambahkeun uyah pikeun liking Anjeun.

Persiapan sapi Stew

  1. Kahiji, nyeuseuh ogé kalawan chives jeung bawang jeung rendang finely.
  2. Lajeng, tuang a séndok minyak sunflower dina cooker tekanan leuwih panas sedeng jeung tumis bawang sarta chives.
  3. Saatos, tambahkeun pinches of asin, lada, puree bawang bodas jeung cumin.
  4. Lajeng, sakali bawang transparan, tambahkeun tomat potong kuadrat leutik tur ngagoreng.
  5. Lajeng, nambah saméméhna uyah jeung cabé jeung daging seasoned on luhur ku oregano saeutik.
  6. Saterusna, nambahan dua gelas cai nepi ka nutupan daging jeung lager.
  7. Cook dina cooker tekanan leres ditutup nalika 45 menit atawa nepi ka daging lemes tur siap jadi potong buah gampang.
  8. Lajeng nempatkeun daging dina mangkok pikeun niiskeun jeung crumble dinya jeung leungeun anjeun.
  9. Tungtungna, nempatkeun daging on patacones tur nambahkeun leuwih saeutik tina campuran bawang jeung tomat nu geus disiapkeun daging.

Tempo ogé: Sanggeus maca ieu anjeun moal ningali cau dina cara nu sarua

Patacones kalawan krim alpukat

bahan

  • 1 lemon (20 gr)
  • Uyah (rasa)
  • Minyak (rasa)
  • 3 ahli hukum (80 gr)
  • 1 kilo ti pisang héjo
  • A spoonful gula (10 gr)
  • 1 / 4 kéju cup krim (50 gr)
  • 1 / 2 spoonful coriander (5 gr)

siap-siapna

  1. Heula, nyiapkeun patacones sakumaha dina resep saméméhna tur sisihkan.
  2. Lajeng, campur daging alpukat kalayan kéju, cilantro, gula jeung jus ti satengah lemon a.
  3. Lajeng, mash dugi krim lampu.
  4. Tungtungna, ngaluyukeun bumbu jeung ngawula dina patacones.
patacones plat

Patacones Crispy ku krim tangy

bahan

  • A lemon (20 gr)
  • 1 liter minyak
  • A uyah saeutik
  • A ciwit tina cabé
  • A cau héjo (40 gr)
  • 4 spoonfuls cream kéju (50 ml)
  • 4 spoonfuls cream (50 ml)

siap-siapna

  1. Kahiji, mesek cau jeung ngilu eta. Nambah jeruk nipis sarta ciwit uyah.
  2. Lajeng, dina dewan sarta kalawan leungeun, ngagabungkeun keureut cau nu grated, anu kedah janten pisan ipis.
  3. Saterusna, dina minyak panas, gently nambah patacones pikeun nyegah aranjeunna terurai. Nyabut eta sakali aranjeunna coklat emas dina dua sisi. Buku.
  4. Saterusna, gaul di mangkok nu krim kiju, krim jeung jeruk nipis dugi krim lampu.
  5. Lajeng nambahkeun uyah jeung cabé sakumaha dipikahoyongna.
  6. Tungtungna, make krim nu di tiap patacón.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/recettes-de-patacones-venezueliens-et-colombiens/