Tingali di peluncuran kadua SpaceX Ukay beurat mun cicing di dieu BGR

Ngeureunkeun kuring lamun geus kadéngé ieu: SpaceX bakal ngajalankeun rokét Ukay beurat pikeun kadua kalina. Kuring nyaho, kuring nyaho, ieu sakuduna dituju lumangsung nu sabtu minggu panungtungan terus deui dina Salasa Tapi Nepi geus kadorong deui sababaraha kali. Eta ayeuna dijadwalkeun pikeun dinten, sarta cuaca sigana cooperate.

peluncuran dinten ieu diperkirakeun 18h35. IS, SpaceX bakal ngagunakeun pikeun kahiji kalina tujuan komérsial Ukay beurat ku ngirim hiji Arabsat satelit komunikasi kana orbit di sabudeureun Bumi. Nalika ieu kajadian, Anjeun bisa lalajo sakabeh acara cicing di dieu.

Salaku anu sering kasus kalayan peluncuran SpaceX, parusahaan bakal disiarkeun sakabeh deal via channel YouTube na. Jandéla video handap bakal sadia lila méméh jam dijadwalkeun peluncuran, SpaceX sarta staf comment na mairan dina misi jeung status tina rokét sakumaha tur sakumaha eta unfolds.

The Ukay beurat geus dibuka pikeun kahiji kalina mimiti 2018, sarta hype sabudeureun perdana nya éta teu nyata. Sanajan boss SpaceX, Elon kasturi, ngalakonan na pangalusna pikeun ngaleutikan ekspektasi, ieu acara monumental jeung Kabeneran sagalana indit lancar.

Dua thrusters rokét samping Ukay beurat geus junun darat deui di Bumi, tapi enhancer core lasut tanda na di sagara sarta nabrak tinimbang daratan dimana eta ieu sakuduna dituju. Tapi, misi ieu dianggap sukses badag tur SpaceX téh hayang ngabuktikeun manehna bisa jadi gaduh panulisan eta.

Jelas, nu patok anu malah leuwih waktos ieu kusabab SpaceX ngabogaan customer Mayar nu ekspektasi nu satelit na geus dibabawa dina hawa. kamar. SpaceX kungsi rékaman geulis flawless lately, sarta peluncuran suksés kadua Ukay beurat estu hiji bulu satengah 2019 kahijina.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR