Samuel Eto habite au Cameroun depuis hier! Le voir au service des enfants – VIDEO



#NotoCameroonArmykillings, #NotoAmbazonainSeparatistKillings #NotoKillingsinAnglophoneRegions, #NotoBIRkillingsinAmbazonia
#NotoHumanDightVoilationsinSouthernCameroun, #Ambazonia
Bagikeun punten!

Bagikeun punten!

Ulah hilap ka ngalanggan channel urang ku ngaklik https://www.youtube.com/c/FreeOurMotherLandSouthernCameroon

Didatangan ramatloka urang ku ngaklik: http://fomlsc.com/

Kami ngalawan pasukan mertahankeun ambazoniennes sarta ngahukum sadayana atrocities komitmen ngalawan tentara jeung rahayat Kamerun.

Urang nyawad ka atrocities komitmen ku tentara Cameroonian ngalawan rahayat Inggris of Kamerun.

Urang nelepon pikeun hiji dialog inklusif antara Perancis jeung Inggris Kamerun Kamerun jeung perdamaian jeung stabilitas di nagara éta.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=HQOtNES1eBU