Singuila tungtungna sigana geus kapanggih na "Nightingale"!

Singuila tungtungna kapanggih hiji nu ngajadikeun ngamen haténa dina balap. Penyanyi, resmina dipikawanoh salaku tunggal, nyaeta ayeuna mah sababaraha hiji.

Bedaya N'Garo Singuila nyaéta lalaki pisan sepi. Artis jeung ngawangun ngimpi, katelah ngarayap a, speaks saeutik tina kahirupan pribadi-Na.

Sanajan kitu, eta kudu ngomong yén penyanyi Congolese geus sacara resmi cased atawa sahenteuna dina teori.

Memang eta teh balik tina topik diwakilan ku Zena C'People alisar dina masalah C'Midi 04 April kami diajar warta ieu, nu sigana geulis penting, Singuila kiwari sababaraha hiji. Ieu kudu ngomong yén penyanyi Congolese geus sacara resmi cased atawa sahenteuna dina teori. Ngeunaan karir musik tina Singuila, urang resep pikeun manggihan dina mayapada ditandaan jeung rocked ku awéwé. Ieu nyumbang ogé nanya loba patarosan ngeunaan anjeunna. Antara séjén anjeunna weruh Singuila cinta? Dina jawaban eta geulis tur enya, saprak éta sababaraha hiji. Tapi keur kiwari, nu senang kapilih anu babagi kahirupan Nightingale kami diperkirakeun uninga.

Poe datang moal ngabejaan urang leuwih!

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.culturebene.com/49904-singuila-semble-enfin-avoir-trouve-sa-rossignol.html