Wendy William tungtungna meta pikeun ngeureunkeun nikah dina kasulitan - jalma

Wendy Williams pamustunganana megatkeun pikeun ngeureunkeun nikah nya 22 taun kalawan salakina, Kevin Hunter, sanggeus laporan pengkuh yén anjeunna teu satia tur sempet fathered anak jeung awéwé séjén, ngalaporkeun Page Genep.

The pangacara Inangna dikonfirmasi Kemis pikeun Page Genep yén Aisyah ieu lalaki cerai ti Hunter, bari sumber sejen ngawartoskeun Page Genep nu Williams kungsi dilayanan on Hunter sahiji dokumén cerai patali 6 30 pm di studio dimana manehna dihasilkeun acara TV populer na salila sapoé.

asalna sanggeus Williams ieu nempo dina poto kabogohna akun ganti baju Instagram bearing euweuh satru. warta anu ogé asalna hiji minggu sanggeus Page Genep geus ngumumkeun yén nagara éta ieu néangan cara pikeun megatkeun ku salakina, kaputusan pajeulit nu Hunter éta sutradara longtime of Williams jeung dua éta mitra Wendy Williams Productions perusahaan nu ngahasilkeun film populér. dinten acara.

Minggu kamari, Williams ieu devastated ku laporan yén dugaan Jeng Hunter, Sharina Hudson, 33 taun, bakal kalahiran on March 20. Ieu teu dikonfirmasi nu Hunter éta bapa orok, tapi

Williams Nyanghareupan nu laporan henteu satia bari hirup di hiji imah sober nungkulan kecanduan pikeun ubar alkohol jeung resép. Williams éta jadi kesel kana dédéngéan ieu manehna ninggalkeun TKP jeung dimimitian minum deui, nyababkeun timnya ngajalankeun ka rumah sakit.

"Naon hanjelu éta (Wendy) digawé jadi teuas tetep beresih. sarta manéhna jadi jujur ​​dina struggles-Na jeung fans na, sarta nu ngajadikeun anjeunna ngayun, "ceuk hiji sumber dina Page Genep. rumor henteu satia geus plagued pasangan pikeun sababaraha taun, sanajan Williams teu kantos dikonfirmasi. Baheula taun ieu, manehna sempet vaguely dikaitkeun masalah kakawinan-Na dina acara-Na, nyebutkeun cryptically sanggeus na balik dua bulan ti henteuna, satru na masih bakal tetep aya dina leungeun-Na.

Nepi ka ayeuna, Williams sempet ngomong manéhna masih "pisan asih salakina," dina acara tipi na. Manehna oge emphasized satru na, nyebutkeun, "Ieu mah bade nowhere. Teu di hirupna ieu. "

Page Genep dilaporkeun yén henteu satia teu hijina masalah nu Williams geus kaayaan di nikahna. Sumber saacanna kungsi bébéja The Post yén dugaan kasar ngalaksanakeun Hunter nyababkeun hiji kambuh tina kecanduan pikeun Williams.

"Manéhna nyumputkeun di kamar mandi na ka kuring mun sambel kana panto nalika anjeunna bakal ninggalkeun kantor pikeun teu ngalakonan eta. tingali "ngawartoskeun The Post siswa latihan ti program radio Williams heubeul, nambahan yén ieu umum pikeun Hunter mun meunang Williams dina kamar pribadi jeung staf ngadangu arguing.

Williams sarta Hunter patepung dina rink di 1994, geus kabeungkeut cangreud dina tilu warsih saterusna sarta tampi putra maranéhanana, Kevin Hunter Jr, dina 2000.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com